Közös Lábos: Gyüttment főzés a Szimplakerti Háztáji Piacon!

Főzzetek és ebédeljetek velünk a Szimpla Kertben! A Gyüttment Fesztivál közösségi főzésére hívunk Titeket a Szimpla Vásárnap – őstermelői piac minden vasárnap eseményére!
Főzzünk és ebédeljünk együtt a Szimpla Kertben! A Gyüttment Fesztivál közösségi főzésére hívunk Titeket a Szimpla Háztáji piacára augusztus 12-én, vasárnap!
8:00-tól főzünk, 10:00-től várunk
Az idei Gyüttment Fesztivál helyszínéül szolgáló Zebegényből és környékéről, kistermelők kertjéből érkező zöldségből készül majd Nektek ebédre egy vega “bolognai” ebéd házi szejtánnal, sok szezonális friss zöldséggel és még egy meglepetéssel! 🙂
Önkéntesek jelentkezését is várjuk! Ha szeretnél velünk főzni, írj ide az eseményhez vagy a szevasz@gyuttmentfesztival.hu e-mail címre!
Ha van finom saját készítésű sütid, azt is szívesen fogadjuk 🙂
A helyszínen lehetőségetek lesz kedvezményes áru bérletet venni a Gyüttment Fesztiválra! Valamint bemutatkozik a Fesztivált szervező Mindenegyüttmegy Egyesület is (www.megyesulet.hu). Gyertek, ismerjétek meg az egyesület munkáját és, hogy milyen tervek fogalmazódtak meg bennünk a jövőjét illetően!
A közös lábos facebook eseménye:
https://www.facebook.com/events/2095985380665484/

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top