Fontos, hogy idén a Találkozón pártolói tagjaink vehetnek részt – maximum 500 főig, ezért legyél a Mindenegyüttmegy Egyesület pártolói tagja!

Miért keresünk pártolókat? 

A pártolói tagság célja, hogy még szélesebb körben támogassuk, képviseljük a városban és vidéken újrakezdőket és az őket tömörítő szervezeteket, kisközösségeket, valamint az eddiginél szorosabb egységbe szervezzük értéktársainkat. 

Mit kapsz pártolói tagként? 

  • negyedévente az Egyesülettől elektronikus úton beszámolót kapsz a szervezet működéséről, eredményeiről 
  • értesítést kapsz az Egyesület rendezvényeiről a szervezethez kapcsolódó eseményekről 
  • jogosult vagy a pártolói kártyára és az ahhoz kapcsolódó kedvezmények igénybe vételére

A pártolói tagság feltételei

Pártolói tagunk lehet bármely, 18. életévét betöltő természetes, vagy jogi személy, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki/amely az Egyesület alapszabályát elfogadja, valamint erkölcsileg és anyagilag támogatja az Egyesület működését. További feltételek:

  • természetes személy esetében: cselekvőképességében nem korlátozott, valamint a büntetlen előélet
  • gazdasági társaság, egyéb személy vagy szervezet esetben a jogképesség
  • mindkét esetben a tagsági nyilatkozat aláírása

Hogyan lehetsz pártolói tagunk? 

Mindenegyüttmegy Egyesület, Számlaszám: 16200247-1001496300000000

A pártolói tagság éves díja 2021-ben (18 éven felülieknek):  39.000 Forint

Pártolói tagként ingyen vehetsz részt az idei Gyüttment Találkozón Magfalván, augusztus 26. és 29. között. A tagsági díj tartalmazza a négy napos rendezvény napi háromszori étkezési díját is. 

A Gyüttment Találkozón a pártolói tagjaink kiskorú családtagjait is szívesen látjuk. 

Gyermekek részére a részvételi díj (amely tartalmazza a találkozó látogatásán kívül a napi háromszori étkezést is) a rendezvény teljes négy napjára: 

3 éves korig: ingyenes

4-9 éves korig: 9 000 forint

10-18 éves korig: 19 000 forint

TUDNIVALÓK

A Gyüttment Találkozót idén Magfalván, 2021. augusztus 26 és 29 között rendezzük meg.

A helyszínen a pártolói tagságot hivatalos okmány (személyi/jogosítvány/útlevél) felmutatásával tudjátok igazolni, tagsági igazolást nem kell nyomtatni. Itt karszalagra váltjuk őket, amit a csuklótokon kell majd tartanotok, ezzel tudtok ki-bejárni a találkozón.

A rendezvényt 500 fős limittel tartjuk, ezért napijegyeket csak nagyon korlátozott számban kívánunk kibocsátani! Amennyiben a pártolói tagjaink száma eléri az 500 főt, úgy nem adunk el napijegyet.

A karszalagokat augusztus 26-án a beléptető ponton lehet átvenni, ezután már ellenőrizzük őket, és csak karszalaggal lehet a területen tartózkodni. A helyszínbontás augusztus 29-én, hétfőn elindul, ha van kedvetek segíteni, szívesen látunk Titeket. Várhatóan szerdán este zárulnak a bontási munkálatok.

Szeretettel vár a Gyüttment Találkozó szervező csapata!