Építőtáborozunk! :)

Ezekben a percekben is Oszkón vagyunk és építjük az idei Gyüttment Fesztivál helyszínét.
A héten zuhany, pergola, csikótűzhely és komposztbudi épülnek. Kövessétek a csikótűzhely épülését a facebook oldalunkon, hamarosan közreadunk fotókat is.

Gyüttment Tudáscsöppek – Csikótűzhely 1.

Csikótűzhelyet építünk a héten! Tegnap kezdtük – így állunk vele most. Ez lesz az idei fesztiválon a közösségi konyha – menő workshopokkal, dagasztással, befőzéssel stb. Ezekben a percekben indul tovább a munka, holnap reggel bemutatjuk az eredményt 🙂 Tartsatok velünk!—Elővételes jegyek az idei fesztiválra (aug. 24-27, Oszkó): https://gyuttmentfesztival.hu/jegyek/Jelentkezz önkéntesnek!https://gyuttmentfesztival.hu/onkentesseg/—videó: infocracy.hu, Eco Logical FilmsAz "Építsünk és épüljünk!" szakmai program megvalósítását 2017. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közzétette: Gyüttment Fesztivál – 2017. július 10., hétfő

 
Szerdán élőben közvetítettünk egy területbejárást, itt egy csomó új infó elhangzott. Itt tudjátok megnézni:

Virtuális területbejárás.

A Gyüttment Fesztivál új helyszinéről jelentkezünk! Virtuális területbejárás, tartsatok velünk!🌻 Erről szól a Gyüttment Fesztivál:https://goo.gl/bZHYBe🎻 Több, mint 200 programelem:https://gyuttmentfesztival.hu/programok/🌳 Vándorfesztivál lettünk, idén Oszkóra költöztünk. Miért épp ide?https://gyuttmentfesztival.hu/oszko/🔆 Jelentkezzetek az önkéntes szervezőcsapatba!https://gyuttmentfesztival.hu/onkentesseg/🙏 Mi az a Zéró Hulladék fesztivál?https://gyuttmentfesztival.hu/zero-hulladek/💦 Jegyek – elővételben július 31-ig.https://gyuttmentfesztival.hu/jegyek/

Közzétette: Gyüttment Fesztivál – 2017. július 12., szerdahttps://gyuttmentfesztival.hu/oszko/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük