Felhívás termelőknek, kézműveseknek!

Az idei évben is Magfalva ad otthont a Gyüttment Találkozónak, ahol tapasztalat- és tudáscserével, előadásokkal, beszélgetésekkel, gyakorlati műhelyekkel segítjük a vidéken újrakezdőket augusztus 25. és 28. között.

A Találkozó fontos részét képezi, hogy a minket vendégül látó régió termelőit, hagyományait bemutassuk, ezért idén is helyet szeretnénk biztosítani mindazoknak, akik helyi termelőként, kézművesként saját termékekkel jönnének árusítani, sőt, azt is szívesen fogadjuk, ha foglalkozás vagy bemutató keretében megosztják tapasztalataikat, tudásukat az érdeklődőkkel.

A megjelenésre kétféle lehetőséget tudunk biztosítani:

  • Piac: várunk, ha helyi termelő, saját termékeket árusító vagy, és pártolói tagunkká válsz. A szervezéshez és megvalósításhoz való hozzájárulásként a bevételből 10%-os hozzájárulást kérünk a becsületkasszánkba. Ha nem tudsz mind a négy napon velünk lenni – és nem kívánsz pártolói tagunk lenni – étkezési hozzájárulást kérünk, amely napi 11 000 forint.
  • Bemutató tartása: ha az árusítás mellett foglalkozást, bemutatót is tartasz (az ott töltött időd alatt naponta 1-2-3 órát), akkor étkezési hozzájárulást kérünk, amely a Találkozó négy napjára 20 000 forint, egy napra 5 000 forint. A 10%-os hozzájárulás a becsületkasszába viszont rád is érvényes. 

Fontos, hogy a Fesztivált Zéró hulladék szemléletben rendezzük meg, amit a piacon és a foglalkozások alkalmával is kérünk szem előtt tartani!

Jelentkezés Fodor Dánielnél július 17-ig: kezmuves@gyuttmentfesztival.hu

A Gyüttment Fesztiválon megrendezésre kerülő piacra – amely csütörtökön, augusztus 25-én reggel nyit, és vasárnap délután ér véget – elsősorban a környékről érkező termelőket, kézműveseket várjuk.

Termelők figyelem! Amennyiben eladásra nagy mennyiségben van a konyhán felhasználható terménye a fesztivál előtt és a fesztivál ideje alatt, kérjük, jelezze a szevasz@gyuttmentfesztival.hu címen a termény megnevezésével, árával, mennyiségével, helyével, a szállítás lehetséges módjával és idejével együtt.

Várjuk szeretettel az érdeklődőket!

A Gyüttment Szervező Csapata