Vendéglátás a Gyüttment Találkozón

Örömmel jelentjük, hogy idén 2 teázó is helyet kapott a rendezvényen.

Gyere és igyál egy csésze teát!

Gyógynövényes teázó a Gyógyító térben

Az idei Gyüttment Fesztiválra egy csendes, elvonulós Teaházzal készülünk…   A négy nap alatt 4 különböző összetételű gyógyteát kóstolhat nálunk a hozzánk betérő látogató. Ezen kívül bemutatunk egy sokszínű Herbáriumot a Kárpát medence gyógynövényeiből. Így az érdeklődőknek lehetősége nyílik interaktív módon megismerkedni a hazai gyógynövény kinccsel. 

A fesztivál tartama alatt mindhárman szeretettel várunk mindenkit egy csésze teára és mellette kötetlen beszélgetésre is. 

Pintér Eszter, Mizda Mária és Szakács Krisztina – a Holdfény ház gyógyító tér létrehozói a teázó házigazdái.

2./ “MEGYMAG” Teaház Globálisan a Lokálisért

A Gyüttment fesztivál a lokális értékek megőrzéséért és fenntartásáért , legnagyobb mértékben pedig ezek ünnepléséért jött létre . Azonban a Gyüttment értékei közé tartozik az együtt – életérzés, az összefogás a közös érdekek, értékek képviselete. A globálison keresztül értékelve a lokális örömét, a teahàzban olyan földi javak várják az ott megpihenni vágyókat , amelyek a világ más területeiről érkeznek hozzánk. Itt ünnepeljük a kávé isten adta minőségét, a keleti fűszeres tea simogató ölelését, hallgathatunk indiai szitàr dallamokat , ausztrál didgeridooval ötvözve és még sok más meglepetés vár rátok .
A helyi értékeket is leginkább a globális nézőpont teszi egyedivé .
Isten hozott , Namaste , in lakesh …

Az irány közös , a cél az egy

Scroll to Top