Szállásfoglalás

A faházas szállások bérlése elindult!
Ha valami okból kifolyólag nem tudsz vagy nem szeretnél sátrazni a Fesztivál ideje alatt (a kemping használata a fesztiválra jegyet váltók számára ingyenes!), akkor lehetőség van Zebegényben, a Gyüttment Fesztivál helyszínétől 20 perc járásra, a Szőnyi Táborban, 6 fős faházak bérlésére is.
A faházak egy légterűek, amelyben 3 db emeletes ágy található. Az ágyakhoz ágyneműt nem tudunk biztosítani.  Közvetlenül mosdó és fürdőszoba nem kapcsolódik a házakhoz, ezeket a tábor területén találjátok meg.
A faházas férőhelyek egy éjszakára nem bérelhetőek!
Az előzetes foglalás során beérkező igények közül azt részesítjük előnyben, amelyek a legtöbb éjszakára szólnak.
A szobák beosztásakor törekszünk arra, hogy külön női és férfi szobák legyenek beosztva, a pároknak vegyes szobákban biztosítjuk az elhelyezést.
A szállás ára, amely tartalmazza az idegenforgalmi adót is, egységesen 3.000 Ft/fő/éj.
Ágynemű igénylés esetén 3.500 Ft/fő/éj a szállás ára.
Teljes, 6 ágyas faház bérlésére is van lehetőség, ennek ára: 18.000 Ft/ház/éj
Fizetés érkezéskor a helyszínen, a szobák átvételkor, készpénzzel történik.
 

A szállásfoglaláshoz szükséges űrlapot itt találod: https://tinyurl.com/yd8whs6b

 
FIGYELEM! Az űrlap kitöltése, a szállás lefoglalása nem jelenti automatikusan azt, hogy biztosított számodra a szállás! Erről a lehetőségre álló helyek beteltekor, legkorábban augusztus 10-től folyamatosan küldünk visszajelző e-mailt a megadott kapcsolattartó e-mail címére.
Az űrlap kitöltése során megadott adatokat a szervezők bizalmasan kezelik, és azt harmadik félnek nem adják ki. Kérdés esetén írj nekünk a szallas[kukac]gyuttmentfesztival.hu  e-mail címre.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.