Közös Lábos: Gyüttment főzés a Szimplakerti Háztáji Piacon!

Főzzetek és ebédeljetek velünk a Szimpla Kertben! A Gyüttment Fesztivál közösségi főzésére hívunk Titeket a Szimpla Vásárnap – őstermelői piac minden vasárnap eseményére!
https://www.facebook.com/events/664782213711719/
8:00-tól főzünk, 10:00-tól ingyenes gyerekprogramok, a főzés alatt a gyüttment zenészei húzzák a talpalávalót

• Az idei Gyüttment Fesztivál helyszínéül szolgáló Vas megyei Oszkó és környékbeli kistermelők zöldégeiből készül majd Nektek ebédre egy szezonális zöldségekkel megtámogatott lecsó és egy nagy kondér paprikáskrumpli gazdagon!
(Korlátozott számban önkéntesek jelentkezését is várjuk! Ha szeretnél segíteni a főzésben, írj nekünk a Facebook oldalunkon vagy a szevasz@gyuttmentfesztival.hu e-mail címre!)
• Részt vehettek egy izgalmas gabonakolbász készítő workshop-on, ahol megtanulhatjátok hogyan készítsetek egyszerűen gabonából készült ‘kolbászt’. Szeretettel köszönjük Stőhr Gréta vegán séfnek, hogy megosztja velünk, mi az igazán finom gabonakolbász titka! 😉 Ezzel készül a finom ebéd, amely megvásárlásával a Gyüttment Fesztivál 2017szervezését, illetve az egyesületünket támogatjátok.
• A helyszínen lehetőségetek lesz kedvezményes árú bérletet venni az idei Gyüttment Fesztiválra! Ráadásul, most 1.000 Ft kedvezménnyel, 15.000 Ft-ért tudsz bérletet váltani az augusztusi fesztiválra!
• Bemutatkozik a Gyüttment Fesztivált szervező MEGY Egyesület (www.mindenegyuttmegy.hu). Gyertek, ismerjétek meg az egyesület munkáját és hogy milyen tervek fogalmazódtak meg bennünk a jövőjét illetően!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top