Termelők, kézművesek, figyelem!

Dunakanyar termelői, kézművesei, jelentkezzetek!
A Gyüttment Fesztiválnak fontos részét képezi, hogy a minket vendégül látó régió termelőit, hagyományait bemutassuk. A Piactéren ezért idén is helyet szeretnénk biztosítani mindazoknak, akik helyi termelőként, kézművesként saját termékekkel jönnének árusítani. Sőt, azt is szívesen fogadjuk, ha foglalkozás vagy bemutató keretében megosztják tapasztalataikat, tudásukat az érdeklődőkkel.
Akár a piacra hoznád portékádat, akár foglalkozás tartására jelentkezel, írj  Nagy Anitának, a kezmuves[kukac]gyuttmentfesztival.hu címre.

Fontos, hogy a Fesztivált zéró hulladék szemléletben rendezzük meg, amit a piacon és a foglalkozások alkalmával is kérünk szem előtt tartani!

A Gyüttment Fesztiválon megrendezésre kerülő piacra – amely pénteken, augusztus 24-én reggel nyit, és vasárnap délután ér véget – elsősorban a Dunakanyarból és a környékről (~50 km-es körzetből) érkező termelőket, kézműveseket várjuk.
Termelők figyelem! Amennyiben eladásra nagy mennyiségben van a konyhán felhasználható terményed a fesztivál előtt és a fesztivál ideje alatt, kérjük, jelezd a vendeglatas[kukac]gyuttmentfesztival.hu címen a termény megnevezésével, árával, mennyiségével, helyével, a szállítás lehetséges módjával és idejével együtt!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.