Mátkafogó program

2013-ban végeztünk egy kutatást kisközösségek körében. A kutatásnak nagyon sok tanulsága, kimenete volt, most csak egyre, a témánk szempontjából igazán relevánsra hívom fel a figyelmet:
„A közösség egyénekből nem, csak családokból tud összeállni. Ez okozta a mi közösségünk bukását. Egyének jöttek ide, volt olyan, hogy húszan is voltunk itt, de nem családok, hanem egyének. A természet olyan, hogy minden egyes része önmagában is megáll. A közösség esetén a legkisebb egység a család és nem az egyén. Az egyének azért nem tudtak rendszert alkotni, mert mindenki elsősorban a párját keresi, ez elviszi a teremtő energiájának legalább a 30%-át.”
Ez az idézet az egyik kiköltöző közösség vezetőjétől származik. Ez mutatja, hogy nem csak az egyén, hanem a közösség szempontjából is nagy jelentősége van annak, hogy hogy valaki páros, vagy páratlan.
Jó-jó, de hiába tudod ezt, hogyan találj magadnak megfelelő párt? Ez még akkor is nehéz, ha úgymond egy átlagos csaj/srác vagy. De Te nem vagy átlagos, hiszen olvasod a Gyüttment Fesztivál programját, vagyis van egy átlagtól jelentősen eltérő értékrended, vágyad, életcélod. Lássuk be, ez nem könnyíti meg a dolgodat. KIVÉVE, ha eljössz a Fesztiválra, ahol sokkal nagyobb az esély arra, hogy olyan emberekkel találkozol, akik hozzád hasonlóan „zizzentek” (tudod, nem esznek margarint, tudják mi az a komposztbudi, és önként lemondtak a TV-ről, stb.). És hogy fokozzuk az esélyed, az egyedülálló, párkereső leányok és legények részére külön programokat is szervezünk.
 

 
Nem kell megijedni, ez az egész egy játék. De egy komoly játék, mely során lehetőség nyílik arra, hogy megismerkedj olyanokkal, akik hasonló helyzetben vannak. A férfi körben és a női körben beszélgetünk arról, hogy milyen nehézségei vannak a párkeresésnek, találásnak. Szervezünk egy olyan közös beszélgetést, melyben kicsit eljátszunk a gondolattal, hogy milyen legyen az a világ, amit korlátok nélkül, közösen alakítanánk ki. A vágyak, gondolatok, vélemények megosztása jó alkalom arra, hogy a résztvevők alaposan megismerjék egymást. És persze lesznek még kötetlenebb, zenével kísért programok is.
 
Amennyiben úgy érzed, hogy a fentiek neked szólnak, akkor gyere el a Fesztiválra már csütörtökön, és csatlakozz a Mátkafogó programhoz. Ha a regisztrációnál jelzed, hogy mátkakereső vagy, akkor kapsz egy szép karszalagot. Ez jelzi azt a nyitottságot és elköteleződést, hogy esélyt adsz magadnak arra, hogy megtaláld a gyüttment másik feled.
A további részletekről a mátkafogó oldalunkon olvashatsz.

A Mátkafogó program eseményei

Nincs esemény
A Mátkafogó programra itt jelentkezhetsz be: https://goo.gl/forms/8c2zAxiiSINq9jV73
 

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.