Természetes hajfestés profin, mégis kíméletes, natúr régi és új módszerekkel! – Henn Mónika

Egészség- és környezetkímélő hajfestés és egyéb színes megoldások Móval a Manukafaktúrától
A szépségipar közbenjárásával – a szintetikus hajfestékekkel és egyéb piperékkel – sajnos igencsak növekszik az ökológiai lábnyomunk. Mivel a környezetvédelem a szívügyem, szívesen megosztom a tapasztalataimat másokkal is arra vonatkozólag, hogy ha már lemondani nem tudunk vagy nem szeretnénk róla, hogyan oldhatjuk meg a hajfestést profin, mégis kímélő, natúr  módszerekkel, pusztán növényi őrleményekkel.

Hajápolás (tisztítás, styling, kúrák-pakolások) terén is szinte kifogyhatatlan a természet tárháza, rengeteg hatékony ősrégi és új, ugyanakkor természetbarát megoldás létezik!
“Cruelty-free” (erőszakmentes) tollas hajdíszítés a Manukafaktúrával (variációk: kivehető-visszacsatolható, illetve mikrogyűrűs technikával a tollak hosszabb távra a hajhoz illeszthetőek).

Méltán felkapott trend a “hajba-tollazás”, hisz látványos és gyors módszer, semmilyen maradandó változásnak nem teszi ki a hajzatunkat, ráadásul természetes kiegészítőket, tollakat használunk fel. A Manukafaktúra csakis “cruelty-free”, azaz erőszakmentes tollakat használ alapanyagként, mivel nekünk fontos, hogy sem ember, sem állat ne szenvedjen a szépséghóbortjainkért ;).
Gyertek, színesedjetek természetes, kíméletes módszerekkel!
 

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.