Hahó önkéntesek! Gyertek, szépítsük meg a világot!

 
Mi, a Gyüttment Fesztivál szervező is önkéntesként csöppentünk bele, önkéntesként teszünk azért, hogy mélyebb, tartalmasabb közösségi kapcsolódások alakuljanak ki közöttünk (ember – ember, ember és természet többi létezője) között.
Várjuk azokat az elhivatott, lelkes alkotótársakat, akik jelenlétükkel, munkájukkal hozzá tudnak és szeretnének járulni ennek létrejöttében és megélésében.
A Mindenegyüttmegy Egyesület, mint a Fesztivál szervezője egyik legfontosabb céljaként a gyüttmentek közösséggé segítését határozta meg. Így szeretnénk mi magunk is egy ügyes, elhivatott emberekből álló közösséggé válni, ahol egymástól tanulunk, egymást erősítjük, segítjük.
Szükség van mindenkire, aki szívesen tesz hozzá! A pontos szerepedet, feladatodat majd együtt találjuk meg – valami olyat, amit örömmel végzel, és passzol is hozzád. Az ideális önkéntes mindenképp felelősen gondolkodó, proaktív, ügyes problémamegoldó, motivált, hogy jó dolgokat tegyen másokért.
Néhány fontos tapasztalat, mesterség, amire többek között szükség lehet: vágó, webmester, író és rímelő, szervező, intézkedő, szakácsmester, kertész, természetben alkotó, művész, kézműves, ezermester, helyszín-dekoratőr.
Jelentkezésedhez kérjük, válaszold meg ezt a néhány kérdést!
Ha érdeklődnél az önkéntesség iránt, július 16-án (vasárnap) a Szimpla Kertben főzünk, gyere el, tedd fel kérdéseid, ismerjük meg egymást!
Nagyon köszönjük, ha megosztod ezt a felhívást 🙂
Várunk szeretettel:
Gyüttment Csapat

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.