Felhívás termelőknek, kézműveseknek! Jelentkezés: 2019. augusztus 1-ig!

Az idei évben a csodás, Szekszárd melletti Sötétvölgy ad otthont a Gyüttment Fesztiválnak, ahol tapasztalat- és tudáscserével, előadásokkal, beszélgetésekkel, gyakorlati műhelyekkel segítjük a vidéken újrakezdőket augusztus 22. és 25. között.

A Fesztivál fontos részét képezi, hogy a minket vendégül látó régió termelőit, hagyományait bemutassuk, ezért idén is helyet szeretnénk biztosítani mindazoknak, akik helyi termelőként, kézművesként saját termékekkel jönnének árusítani, sőt, azt is szívesen fogadjuk, ha foglalkozás vagy bemutató keretében megosztják tapasztalataikat, tudásukat az érdeklődőkkel.

A megjelenésre kétféle lehetőséget tudunk biztosítani:

  • Piac: Helyi termelőket, saját termékeket árusítókat várunk ide. Nincs helypénz, csupán belépőjegyet vagy bérletet kell váltani a fesztiválra (attól függően, hány napra érkeznek), valamint, a szervezéshez és megvalósításhoz való hozzájárulásként a bevételből 10%-os hozzájárulást kérünk a becsületkasszánkba.
  • Bemutató tartása: akik az árusítás mellett foglalkozást, bemutatót is tartanának, számukra a belépőjegyet a fesztiválra mi biztosítjuk arra a napra, amikor a bemutatót tartja (ha piacozni több napra jön, akkor a csak árusító napon saját maga kell, hogy megváltsa a belépőjegyét), helypénz számukra sincsen, a 10%-os hozzájárulás a becsületkasszába viszont szintén érvényes rájuk is. 

Fontos, hogy a Fesztivált Zéró hulladék szemléletben rendezzük meg, amit a piacon és a foglalkozások alkalmával is kérünk szem előtt tartani!

Jelentkezés Nagy Anitánál augusztus 1-ig: kezmuves@gyuttmentfesztival.hu

A Gyüttment Fesztiválon megrendezésre kerülő piacra – amely csütörtökön, augusztus 22-én reggel nyit, és vasárnap délután ér véget – elsősorban a Dunántúli-dombságról és a környékről érkező termelőket, kézműveseket várjuk.

Termelők figyelem! Amennyiben eladásra nagy mennyiségben van a konyhán felhasználható terménye a fesztivál előtt és a fesztivál ideje alatt, kérjük, jelezze a szevasz@gyuttmentfesztival.hu címen a termény megnevezésével, árával, mennyiségével, helyével, a szállítás lehetséges módjával és idejével együtt.

Várjuk szeretettel az érdeklődőket!

A Gyüttment Szervező Csapata