Hozzunk létre életképes közösségeket! A Belső utak és közösségi megoldások programjairól 1

Aki szeretné követni a Belső utak és közösségi megoldások programokat, az a facebook.com/kozossegivallalkozas oldalon ezt megteheti. Azt nem ígérjük, hogy minden programról tudunk tájékoztatni, hiszen a négy nap alatt több mint 40 program lesz három helyszínen, de lesznek felkért résztvevők, akik összefoglalják az előadások, műhelyek, beszélgetések legfontosabb üzeneteit, tanulságait.
Belső utak és közösségi megoldások három fő helyszínen is jelentkezik programokkal:
Kápolna kert – előadótér
A Kápolna ​kert​ a belső utak és közösségi megoldások ter​e​, ahol a programjainkkal a​z ÉN, a MI és a MINDENKI szintjein haladunk végig. A belső utak az ÉN világa, amin ha halad az ember alkalmassá válik arra, hogy létrehozza a MI-t, azaz közösséget​. ​Ha képesek vagyunk életképes közösségeket alkotni, akkor az együttműködésünkön keresztül rájöhetünk arra, hogyan leszünk képesek ​​társadalmi fenntarthatóságot azaz a Mindenki, vagy akár a Mindenség érdekét szolgáló lénnyé vál​ni.​
Kápolna kert – jurta
A jurta ad otthont a belső utak és közösségi megoldások teréhez tartozó elvonulósabb foglalkozásoknak, műhelyeknek.
Kápolna kert – tölgyes tisztás
A Kápolnakert – tölgyes tisztás egy természetes beszélgető hely, ami arra csábít, hogy körbe üljünk, figyeljünk egymásra és az erdő hangjaira és ebben a természetes kápolnában elmélyedjünk a gyüttmentséget segítő témákban. Ezen a helyszínen lesznek az élő-, ökofalvak bemutatkozásai, a Kisközösségi Program könyvbemutatói és több nagyon izgalmasnak ígérkező, személyes beszélgetés.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.