Masszázs pont a Gyógyító réten

Masszázs ponton különböző masszázstípusokat illetve masszázsterápiákat próbálhatnak ki az érdeklődők, mint a shiatsu, a Dion terápia, a thai masszázs illetve a gyógymasszázs. 

Idén is nagyszerű masszázsokra és gyógykezelésekre lehet jelentkezni adományosan! A Gyógyító Rét Masszázs pontja helyet ad nekünk arra, hogy a jobbnál jobb programok mellett a testünk is ellazulhasson és szellemünk is megpihenhessen. Időpontra feliratkozás a helyszínen!

Tóth DalmaShiatsu: Zen jelenlét érintés   

Dalma Shiatsu ss-9309.jpg

Tóth Dalma vagyok Zen gyakorló, Zen Shiatsuval és önismereti ülő- és mozgásformákkal foglalkozom. A Shiatsu a figyelem és érintés művészete. Egy kezelésben a kiüresedett figyelem által, különböző érintés minőségekkel, más-más testi szintekkel. Ha az életerő elkezd áramlani a testben akkor ennek testi, lelki, szellemi egészség az eredménye. A Shiatsu módszerei a Hagyományos Kínai Orvostudományra, Japán gyógyászatra és nyugati manuál terápiák technikáira épülnek. 

Szőke KarolaDion masszázs

Karola gyüttment.jpg

Szőke Karola vagyok, a test bölcsességében bízom elsősorban és az érintésterápiában a figyelem által ítélkezésmentes, szeretetteli, gyógyító tereket hozok létre. A Dion masszázs polinéz gyökerekből táplálkozó, teljes testes, olajos masszázs. A mozdulatokat, a kezelés ritmusát a víz áramló minősége ihleti. Mélységes ellazulást, a testi, lelki, szellemi síkok összehangolását képes létrehozni. 

Szűcs DénesSvédmasszázs

FB_IMG_1565276130490.jpg

A svédmasszázs a nyugati masszázstípusok legismertebbike, egy kifejezetten testet átgyúró, izmokat jól megmozgató, erőteljesebben végzett masszázs. Fogásrendszere enyhíti a testi és lelki panaszokat egyaránt, segít a jó közérzet megteremtésében, megőrzésében, ugyanakkor csökkenti a lábduzzadást, a végtag-, derék-, nyak-, váll- és fejfájdalmakat. A masszázs olajjal, masszázságyon történik. 

Szele Kata: Thai jóga masszázs

C:\Users\Edina\Downloads\21013960_10156280893621988_848022287099482433_o.jpg

A thai jóga masszázs egy hagyományon alapuló gyógyító rendszer, mely az akupresszúrából, az indiai Ajurvédából és jóga gyakorlatokból lett összekovácsolva. A keleti orvoslás évezredekkel ezelőtt felfedezte az energiák rendszerét a testben. Ők úgy tartják, a betegség ezen a rendszeren keresztül gyógyítható. A kezelés energia vonalakon történik, mely által az hatékonyabban és szabadon tud áramolni, így az öngyógyító folyamatok beindulnak. A thai jóga masszázs az embert a kozmikus energia többsíkú megnyilvánulásának tekinti. A rendszeres kezelés jobb megterhelhetőséget és tartásjavítást eredményez. Egyúttal javul a belső szervek, az endokrin rendszer működése. Fizikai és pszichés eredetű fájdalmak és merevségek oldása, a rugalmas, hajlékony, elengedett állapot érhető el. A kezeléshez kényelmes ruhát szükséges hozni.

Szűcs László: Tibeti masszázs 

C:\Users\BATA\Downloads\Privát képek20116 142.JPG

Ez a tibeti eredetű masszázs a Pránanadi rendszeren keresztül került be az országba. Az izomzat lazításán kívül hatással van az idegrendszerre, az emésztésre, a salaktalanításra, a lelki állapotra. Energetizál. A masszázs a földön(szivacson)fekve, ruhában történik, nem használ krémet, olajat. A teljes test masszírozásának ideje közel 2 óra.

Fodróczy Eszter: Horus masszázs 

C:\Users\BATA\Downloads\received_686292615120608.jpeg

A Horus masszázs egy keleti masszázstechnikákból álló kombinált kezelés, melynek bázistechnikája a japán yumeiho – ez egy akupresszúrás és ízületeket mobilizáló mélyizom gyúrás. Ennek célja  a test vázszerkezeti egyensúlyának helyreállítása és a mélyen fekvő terhelt, fáradt izmok lazítása, nyújtása. A kezelés tartalmaz továbbá thai, tibeti, és prána nadi elemeket is, melyek segítségével a mélyebben fekvő izomblokkok, akut fájdalmak oldhatóak fel. A masszázs a földön (szivacson) történik. A vendég számára ajánlott a laza, nem műszálas, könnyed öltözék viselése. A masszázs időtartama átlagosan 50 perc, mely a teljes test kezelése, kiemelt figyelmet fordítva a fájdalmas területekre és az ok-okozati összefüggésekre.

Scroll to Top