Mi várható idén a fesztiválon?

Gyüttment Fesztivál 2018: A kapcsolódások éve
A Fesztivál körül csodás kapcsolódások alakultak az elmúlt 4 évben. Olyan szakmai partnerségek, barátságok jöttek létre, amelyekről álmodni sem mertünk. Ennek köszönhetően még színvonalasabb programkínálattal, de a “kevesebb néha több” jelszóval készülünk az idei évre!
A gazdálkodással foglalkozó előadótér házigazdája a Magyar Permakultúra Egyesület.
Közösségben lenni, közösséget alkotni, közösen (meg)élni – a tér házigazdája Vágvölgyi Gusztáv Pabló közösségivállalkozás fejlesztő, Szép Évával az oldalán, az Inspi-ráció Egyesület tagjai.
A gyerekek és a szülők birodalmában összekötjük a kellemest a hasznossal: gyermekfoglalkozások és játszóház mellett idén több oktatással, neveléssel, családi élettel kapcsolatos téma is helyet kap. A tér gazdája Tirk Emőke.
A természetes építészettel, a megújuló energiagazdálkodással kapcsolatos tér gazdáját egyelőre keressük. Ha tudsz rá alkalmas személyt vagy szervezetet, aki a szervezésben is társunk lenne, írj a program[kukac]gyuttmentfesztival.hu-ra!
A Közösségi konyhában a Kislépték fog fakanalat!
Mozgásra, átmozgatásra, elcsendesülésre vágyókat a Mozgás-masszázs térben várjuk, a helyszín gazdája Hont Marci.
A zenét és kultúrát idén is a Mű-Hely csodacsapata csepegtet a térbe!
Piac, kézművesek nélkül nincs Gyüttment! Zebegényi és környékbeli termelőket, alkotókat várunk. Jelentkezés: kezmuves[kukac]gyuttmentfesztival.hu
A tavalyi nagy siker után idén is megnyitjuk a teret, újra Nyílt tér! Részletekért látogass vissza a honlapra vagy kövess minket Facebookon!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.