Szűcs Hajnal, Mikó Mariann, Ócs József: Gyógyító Erőtér Meditáció

Időpont:
augusztus 23., péntek
08:00 - 09:30

Helyszín:
Gyógyító rét – Gyógyító fa


“A hang békés vibrációkat közvetít”-amely a Gyógyító Hangrezgések együtt alkotott egységéből jön létre, ezáltal Gyógyító Erőtérként jelenik meg.
Ősi világok gyógyító hangjai és rezgései találkoznak, egyesülnek egy adott energia térben, amelyben a test – lélek – szellem tisztán tud kapcsolódni egymáshoz tiszta energiateret biztosítva ezáltal a gyógyulásnak. Nagyon fontos tudatosítanunk, hogy mindannyiunkban bennünk rejlik a gyógyítás, öngyógyítás képessége. Magunkkal hoztuk sok-sok életen keresztül, némelyikünkben felébredt, másoknál ébredezik. A természetnek sem kell instrukciókat adni egyszerűen magában hordozza ezt a folyamatot ősi idők óta, és mi a természet részesei vagyunk-egyek vagyunk a természettel és annak folyamataival.
A meditációban a Didgeridoo, Dob, Doromb, Tibeti Hangtálak, Gong valamint még más ősi hangszerek abban segítenek minket, hogy a mélyen szunnyadó-gyógyító energiákat felszabadítsa és aktiválja. Az ősi hangszerek rezgései elröpítenek egy olyan világba, ahol megszűnik tér, s idő. A hétköznapok gondjait félretéve, egy olyan kikapcsolódásban vehetsz részt, ahol a zavaró gondolatok már nem érnek utol és ezáltal a test-lélek-szellem tisztán tud kapcsolódni egymáshoz, ezáltal egy nyugodt energiateret biztosítva a gyógyulásnak.
Szeretettel várunk erre a belső utazásra!
Szűcs Hajnal, Mikó Mariann, Ócs József