Szeleczki Ferenc: Bemutatkozik az Együttműködő Társadalom Szövetség

Időpont:
augusztus 25., csütörtök
12:00 - 13:30

Helyszín:
Nyílt tér


Az Együttműködő Társadalom Szövetség sok apró szervezetet foglal magába. A kezdetekben Társadalom – Innovációval foglalkozó csapatuk Európa-díjat nyert a jövő együttműködési rendszerei és a kommunikációs szakadék témákban.
Négy év előkészület és tesztelés után tárják a nagyvilág elé munkásságuk, amely egy olyan szuverén ember-közösséget épít, amelyre eddig még nem volt példa. A Szervezetet mindenki formálja az első lépéseitől kezdve tudatosan, átláthatóan. Az előadásban az önfenntartó magyar gazdaság hálózatukat mutatják be zöldközösségeknek és gazdálkodóknak is.
Négy év “emberi minőség és együttműködési kultúra” tesztelés után az Együttműködő Társadalom Szövetség elindult egy kecskefarmról, és ma már 34 központi helyen elérhető az országban.
“A jövőt közösen építő emberek összefogásával élünk, tevékenységeinket mi magunk határozzuk meg. Az elkoptatott szavaknak nem hiszünk, a tettek beszélnek rólunk. Együtt képesek vagyunk egy olyan hálózatot üzemeltetni, ami rezzenéstelenül vészeli át a világ-gazdasági problémáit. Sátrunknál érdekes beszélgetések érhetőek el gazdákkal, gyógyászokkal, képviselőkkel és rendszerünk különböző tagjaival, a talajgazdásztól kezdve egészen a ĐAO-ig. Eljött az idő az összefogásra.”