Révász Péter: Egészség- és természettudatos táplálékkészítés

Időpont:
augusztus 24., szombat
14:00 - 16:00

Helyszín:
Élő ételek tere


Mint Magyarország első nyers-vegán éttermének egykori konyhafőnöke sok emberrel találkoztam, akiknek súlyos testi és lelki problémáik voltak abból kifolyólag, hogy nem a szervezetükhöz és energetikai rendszerükhöz illeszkedő táplálkozást és életmódot folytattak.

Mivel eljutottak hozzám, ezért az első egyik legfontosabb lépést már megtették annak érdekében, hogy belső harmóniájukat megteremtő életútra tereljék önmaguk és annak hatására környezetük is harmónia állapotába rendeződjön, hiszen környezetünk is igen aktívan képes reagálni a bennünk lezajló változásokra, akár harmóniát teremtő, akár harmóniát romboló változásokat élünk meg.

Számomra tehát nem csupán az általam készített ételek, italok materiális összetevői fontosak, hanem az is, hogy milyen érzelmi töltet energiaállapotát közvetítem azoknak, akiknek átadom őket.

Ezért is ajánlom nagy szeretettel minden belső harmóniáját megteremteni kívánó embertársamnak az élő energiával való táplálkozás egyénre szabott, harmóniába rendező instrukcióiról szóló előadásaimat, tanfolyamaimat!

Scroll to Top