Orosz Katalin: A közösségi élet gyakorlata – tapasztalatok megosztása a fejlődésről a műhelymunkában

Időpont:
augusztus 27., péntek
16:00 - 18:00

Helyszín:
Közösségi udvar – előadó tér


Mindenkinek van rengeteg tapasztalata a közösségről: család, sportcsapat, munkahelyi kollektíva, baráti közösség és párkapcsolat: az élet számtalan színtere kínálja a fejlődés lehetőségét.

Ki tudjuk-e használni ezeket?

Tudjuk-e csillapítani szorongásunkat a megszólaláskor?

Elbírjuk-e a lökdösődést és a finom érintést?

Miért menekül ki az egyik ember az elkötelezett kapcsolatból, és miért nem egy másik?

A műhelyben teret adunk játékokban a személyes tapasztalatok tudatosításának, és aztán a megosztásban mindannak, amit megélünk. A cél a közösségi élet fejlesztése – de ezt csak önmagunk formálásán keresztül tehetjük. A kulcs a hiteles kommunikáció.

Programtartó

Orosz Katalin

Életem egyik fontos felismerése hetvenen túl, hogy ami fontos, azt nem szabad abbahagyni csinálni. Szorgalom és elkötelezett munka teremti meg a külvilágban életünk keretét, és ugyanígy szorgalom és kitartás kell az értékes kapcsolatok felépítéséhez. Egyaránt képzést kaptam a természettudományokban és a pszichológiában, a spirituális utat is aktívan követem. Amiben bizonyosságom van: minden kisbabát bölcsen kell szeretni, és ennek meg kell teremteni társadalmi feltételeit – ezek a babák felnőttként új világot hoznak. Nekünk pedig tanulnunk kell ezt a bölcsességet.

Scroll to Top