Kléh-Reinle István: “Rapid randi” kifejezetten idézőjelben (műhely)*

Időpont:
augusztus 26., péntek
09:00 - 10:00

Helyszín:
Közösségi udvar – műhely tér


A Személyes Kapcsolódás egyik alapeleme a négyszemközti beszélgetés, melynek minőségét sok tényező (nem is gondolnánk, mennyi) határozza meg. 

Ezen az alkalmon lehetőséged lesz több teljesen könnyed, mégis minőségi beszélgetésre több emberrel is, úgy hogy nem kell se kezdeményezni, se megszólítani, se semmilyen olyan “félelmetes” gesztust tenni, ami visszatartana attól, hogy megismerkedj egy számodra szimpatikus “lénnyel”.

(Lény: értsd ezalatt, hogy ezúttal nem lesz nemek szerinti megkülönböztetés.)

* FIGYELEM! A gyakorlatnak kötött struktúrája van. Ha elkezdjük, nincs már lehetőség bekapcsolódni. Ezért, ha szeretnél részt venni rajta, kérlek, pontosan érkezz! 

Programtartó

Kléh-Reinle István

Coach és tréner, és ezen belül úgy mondom, hogy önelfogadás kíséréssel foglalkozom

Mert hiszem, hogy a legtöbb konfliktusunk az életben abból adódik, hogy nem fogadom el magam olyannak, amilyen igazán vagyok. Valaki mást szeretnék magam helyett: Jim Carrey mondta, és nagyon tetszik ez a gondolat, hogy

“a depresszió nem más, mint az elméd jelzése, hogy már belefáradt abba a karakterbe, amit még még mindig magadra erőltetsz”.

Több, mint 20 évig multi-katona voltam, ami alatt felismertem, hogy ez az út számomra nem oda vezet, ahová el szeretnék érni, ezért kb. 1 évtizedes előkészítés után 7 éve fejest ugrottam az ismeretlenbe, vagyis kiléptem, hogy kitaláljam, hogy mire születtem.

Most ott tartok, hogy 54 évesen végre családom lett és a napjaim nagy részét azzal töltöm, aminek értelmét látom, amihez kedvem van.
www.kleh.hu