Fehérvári Ildikó: Jóga mereveknek, kötött izomzatúaknak

Időpont:
augusztus 27., szombat
18:30 - 19:30

Helyszín:
Piactér


Lelkes jógázó és jógaoktató vagyok. Az óráimat a személyes figyelem, a jó hangulat és a változatos gyakorlatok miatt szokták a leginkább szeretni. Tanítok magánban, egyéniben, csoportokat, személyesen és online; személyre szabott videós vagy fotós gyakorlatsorokat készítek; konzultációval segítek. Női, gerinc, hatha, kismama, babás és szenior jógával, légzőgyakorlatokkal, gátizom tornával, mantrázással, jóga filozófiával és önismerettel foglalkozom.

A fesztiválon 3 fajta órát tartok: női, stressz-és blokkoldó, illetve jóga mereveknek, kötött izomzatúaknak órákon vehetsz részt. Kezdők és haladók is jöhetnek. 🙂

Jóga mereveknek, kötött izomzatúaknak Ezen az órán testfigyelés, melegítés, valamint állapot és igény specifikus, a megfelelő izmokat erősítő, illetve átmozgató és statikus nyújtás várható. Légzőgyakorlattal támogatjuk, hogy kellemesebb és hatékony legyen. Ruganyos, tehát egyszerre erős és hajlékony testre van szükség a felszabadultsághoz. A testi kötöttségeknek több oka lehet, genetika, életvitel, érzelmi lenyomatok, ezek mind egyensúlyba hozhatóak. Levezetéssel és relaxációval zárunk majd.