Életmód váltó coaching – folyamatos program, 1 órás időkeretekben

Időpont:
augusztus 25., csütörtök .augusztus 28., vasárnap
09:00 - 13:00

Helyszín:
Közösségi udvar – előadó tér


A coaching lehetőséget azoknak biztosítjuk, akik életmód váltás során nehézséggel küzdenek, elakadtak és/vagy ehhez kapcsolódó párkapcsolati problémáik vannak, tehát elsősorban azokat várjuk:

  • akik számára nagyon aktuális a változás, már benne vannak egy alapvető életmód változtatási folyamatban, vagy közvetlenül előtte állnak,
  • kapcsolati viszonyaikban van elakadás,
  • a változás folyamata hozott fel a kapcsolati életükben valamilyen feszültséget,
  • a jövővel összefüggő félelmek, bizonytalanságok terhelik a kapcsolatukat,
    eltérő jövőképekkel szembesülnek

Az egyórás coaching ülés során arra teszünk kísérletet, hogy átbeszéljük veled az aktuális helyzetedet, segítsünk feltárni a helyzethez kapcsolódó rejtett érzéseidet, gondolataidat és közösen kiszélesítsük az adott szituációban rejlő lehetőségeid terét.
A coaching bizalmi teret igényel, akkor gyere hozzánk, ha megszületik benned egy előzetes bizalom irántunk e leírás és az itt található bemutatkozásunk alapján, hogy tudj beszélni magadról. Mi ehhez elfogadást, figyelmet és megértés adunk magunkból. És sok kérdést. Igyekszünk olyan kérdéseket feltenni neked, amik kimozdítanak a megszokott gondolati pályáidról és új fénybe, megvilágításba helyezik az eddigi képeidet a valóságodról.

Az egy óra elég szűk keret minderre, a részletekre nem fogunk kitérni, viszont a folyamat tovább segítésére biztosítjuk számodra az Önfejlesztők Birodalma teljes termékpalettájához való egy havi ingyenes hozzáférést. A felületünkön önfejlesztő munkafüzetek, tesztek és eszközök találhatóak, melyek online elérhetőek és önálló feldolgozással támogatják a helyzeted további átgondolását, a személyes akarati és érzés tered feltérképezését, valamint a megoldásaid keresését.

Önfejlesztők Birodalma bemutatkozó

Egy éve, 2020 tavaszán fogalmazódott meg a gondolat, hogy létrehozzunk egy olyan platformot, ahol az önismereti útra lépők az online térben tudnak elérni olyan anyagokat, melyek tematikus coaching folyamatokat reprezentálnak vagy speciális módon segítenek egy-egy témát önállóan feldolgozni. Ehhez hoztuk létre az https://onfejlesztokbirodalma.hu oldalt és ezzel együtt tervezünk egy klubot működtetni, ahol az önismeretre vágyok mind az online, mind az offline térben tudnak találkozni, tapasztalataikat kicserélni és egymást támogatni a saját egyéni fejlődésükben.

Jelenleg három coach, tréner (Mezei Gyöngyi, Molnár Adrián, Szalay Csaba) valamint egy IT szakember (Kalló Bernát) a csapat tagja.

A programra a közösségi udvarban lehet feliratkozni. Naponta négy alkalommal 1 órás időkeretben 9 – 13 óra között.

Coach

Szalay Csaba coach, tréner,
Közgazdász szociológusként végeztem 1996-ban, azóta sok féle dologgal foglalkoztam, de ami számomra fontos, hogyan tudom támogatni embertársaim érzelmi-lelki fejlődését a tudatosodás útján. Coaching folyamatokat vezetek és tréningeket tartok már 15 éve. Egyéni folyamatokban speciális területem az intimitás, főleg nőiség témában viszek komplex folyamatokat, melyek a coaching mellett, érzékenyítő masszázsokkal és labirintusjárással egészítem ki. 2012-ben és 2013-ban szerveztem Intimitás fesztiválokat és Intimitás esteket. Tréningek terén elsősorban kommunikációs, stresszmenedzsment, csapatépítő és szervezeti átalakítást segítő folyamatokat tartottam. Új, de nagyon mélyen érintő terület volt számomra az utóbbi két évben a kapcsolati erőszak témában szakembereknek tartott érzékenyítő és csapatépítő tréning sorozat. Viszont az a tapasztalatom, hogy a kognitív munka csak egy bizonyos mélységig tud hatni az ember akarat-érzés-gondolat rendszerében, ezért kapcsolom össze a test munkát (mozgás, tánc, masszás) a verbális munkával. Egy speciális fejlesztésem a labirintus coaching, mely a labirintus ősi eszközt és a coaching modern technikáját egyesítve segíti az önmagunkhoz kapcsolódást.