Deák Csaba, Leél-Őssy Tamás: “Párkapcsolat és a férfi, a Férfi és a párkapcsolat”

Időpont:
augusztus 23., péntek
14:30 - 16:00

Helyszín:
Gyógyító rét – Nap sátor


Sok írást, hanganyagot, videót lehet találni mostanában a témában. Legtöbbjük azt tárgyalja, hogy MI KELL HOZZÁ(D)! Mi kell a Párkapcsolatodhoz, mi kell a férfiasságodhoz…. De mi ebben nem hiszünk! Mi a józan paraszti észben, a megfigyelés és megélés állapotaiban hiszünk! Meg abban, hogy eredendően TEREMTŐ VAGY!

Több fejezet és több állapot tartozik ebbe a működésbe. Ezeket a feladatokat, beavatásokat, helyzeteket vizsgáljuk meg, és gyakorlatokkal formáljuk életszerűvé. Persze beszélünk, beszélgetünk is, de a belső megélés, megtapasztalás a legfontosabb.

Átbeszéljük, hogy mi a férfi szerepe a párkapcsolatban, hogy mi következik az életünkben, amivel életszerűvé és élhetővé teheted párkapcsolatodat…és leginkább élheted férfi minőségedet.

Persze mindannyian mások vagyunk, ezért ezt a kapcsolódást, tapasztalást folyamatos figyelemmel és támogatással vezetjük végig ketten (Leél-Őssy Tamás és Deák Csaba). Ha úgy érzed, a jelenkor párkapcsolati mintáit felül kell vizsgálni, a működéseit meg kell újítani, akkor tarts velünk, és legyen kézzelfogható tapasztalásod e témáról!

Scroll to Top