Adorján Éva: Betegségek és szokásrendszerek lelki eredői

Időpont:
augusztus 23., péntek
10:00 - 11:30

Helyszín:
Gyógyító rét – Gyógyító fa


A test a lélek fizikai képe; hordozza, megjeleníti mindazt, ami a lélekben nyomot hagyott. A köztudottan pszichoszomatikus betegségeken túl számtalan finomabb megnyilvánulását láthatjuk ennek kapcsolatnak ha megtanulunk jól figyelni, és ezt fejlődésünk, egészségünk szolgálatába állíthatjuk. Életmódunk is internailzált minták kivetülése, és utóbbiak hátráltathatnak, amikor változtatni próbálunk a szokásainkon. A beszélgetés során a saját példáinkon keresztül keressük majd az összefüggéseket, előre vivő lehetőségeket.

– rólam –
Művészetterapeutaként és az öko-logikus – egészséges és környezettudatos – életmód elkötelezettjeként régóta figyelem a test és a lélek kapcsolatát. Saját tapasztalatom, hogy a manuálterapeuta kezei alatt transzgenerációs traumák nyílhatnak meg, a fogaim elhelyezkedése tökrözi az engem hátráltató blokkokat, a ciklusom változása finomra hangoltan követi a lelki folyamataimat, a önmagamhoz való viszonyom pedig meghatározza hogy mennyire kiegyensúlyozott a táplálkozásom. Az összefüggések felismerése egyre nagyobb segítséget jelent ha valamilyen nehézséggel szembesülök, ezért másokat is támogatok ennek a tudatos figyelemnek a megtalálásában.
Megtaláltok Instagramon @sweetgreenlife és @labirinda néven, és a www.labirinda.com weboldalon.
A fesztiválon a nyers desszertkészítő műhelyen és a bizalom és lelkesedés a gyerekneveésben című beszélgetésen találkozhattok még velem.