Önkéntesség – 2018

Nem is tudom, hol kezdjem… elnézést, hogy nem tudtam mindenkitől személyesen elbúcsúzni.
Intenzív napokon vagyunk túl, jónéhány tevékenykedönek ezek hónapok, mások pedig még most is pakolásznak Zebegényben.
🏆 Gratulálok a szervezö brigádnak, Dorka, Miklós, Bali, Regi, Orsi, Anita, Emö, Emöke, Ron! Köszönöm, hogy olyan vázat építettetek és tartottatok, amire könnyedén illeszkedtek az önkéntesek. Szeretek Veletek ezen a rendezvényen dolgozni!
🙏 Kedves Önkéntes Csapat! Hálás köszönet, hogy munkátokkal segítettétek a fesztivál létrejöttét. ❗️Nélkületek nem ment volna.❗️😊
🛠 Csodálva néztem milyen rövid idő alatt miket hozott létre az építöbrigád, nagyszerüek vagytok! 👏🤝👏 Ámulatba ejtett. 🙈😊
🌼 Köszönet a dekós brigádnak a sok kis irányjelző tábláért, a csodás nagy dekorációs elemekért és a kis kedves csecsebecsékért az asztalokon. 🙂
🚘 Köszönet a parkolós, forgalomirányítós fiatal uraknak, hogy oly’ jól megszervezték és végrehajtották ezt a kicsit sem egyszerü feladatot. Büszkén viselték a neon mellényt és közben korrektül tájékoztatták a kedves vendégeket.
🎗Köszönet a beléptetö csapatnak, hogy bájos mosollyal üdvözölték a vendégeket, és kitartóan kutattak a listák között. 😉
🥗 Köszönjük a sok finom és tápláló ételt szakácsainknak, Gyuri, Csongi, Ildikó, Cathy, Milán, Juli! Nagyon jókat ettem! 😉
🥕Minden tiszteletem a konyhai segítö csapatnak, ipari mennyiségü zöldséget pucoltatok meg! 🙂 Remekül támogattátok a chefeket!
💰Hála a konyhai kasszánál tevékenykedöknek. Köszönöm, hogy ilyen talpraesettek voltatok és kitartóan számoltatok fejben és írtátok a nyugtákat. A pénzügyes hölgyek türelméért külön tisztelet, hogy mindig készségesen tudták fogadni a “fehér házba” befutó, változatosabbnál vâltozatosabb kérdéseket! 🙄
🎤 Technikai segítségünk is bevált a nagyszínpadnàl, a zenekar bébiszittereink is jól bántak a zenészekkel. 🙂
🏠 és bàr nem volt egyszerű feladat, Alíz is felülkerekedett minden faházas problémán, tisztelet ezért! 💚
🔮 Köszönet az infopultos hölgyeknek, hogy türelemmel tájékoztatták a kedves érdeklödöket, még akkor is amikor már követhetetlen volt a sok változás. Illetve, hogy kiárusítottátok az összes repucuccot. 🙂
🍺 Kocsmai csapat! Szuperek voltatok! Köszönjük, hogy kedvesen segítettetek szomjunkat oltani és idönként még az esö elöl is bemenekülhettünk hozzátok!
☕️ Teázó is egy megmentö hely, kávéval a reggeli álmosságtól, teával a hidegtöl. Köszönet érte és az állandó jó hangulatért, ami ott talált bármikor is mentem arra.
🚽Óriási tisztelet a budi brigádnak! Ti vagytok azok a hösök, akik az egyik legnehezebb és egyben legfontosabb feladatot láttátok el. Nélkületek nagy bajban lettünk volna, köszönöm, hogy napról napra ezt elvégeztétek és nem hagytatok minket és a fesztiválozókat sz@rban. 🙈🙏😊 És a mosogatóvizet, budipapír cseréket, takarítást, szemétszedést se felejtsük el!
🛠 Hajrá a bontásban résztvevöknek! Köszönjük, hogy kitartotok!
Mégegyszer köszönet MINDEN SEGÍTÖNEK! Ha valakit kihagytam volna, az pillanatnyi elmeállapot miatt lehet csak, bátran egeszítsetek ki.
Küldök majd kis kérdőívet értékeléshez, lesz találkozó kb egy hónap múlva. Addig is kövessétek a fesztivál oldalát, ott van már sok fotó és videó is, 📸 ügyes fotósainknak és videósainknak köszönhetöen.
Örülök, hogy megismerhettelek Benneteket, nagy-nagy öröm a visszatérö csapattagoknak és a legnagyobb öröm, ha újra látok sokmindenkit a jövőben.
Nagy-nagy ölelés!
A bejegyzést minden szervező nevében Farkas Vera önkéntes koordinátor írta.

Mi, a Gyüttment Fesztivál szervezői is önkéntesként csöppentünk bele, önkéntesként teszünk azért, hogy mélyebb, tartalmasabb közösségi kapcsolódások alakuljanak ki közöttünk (ember – ember, ember és a természet többi létezője között).