Jegyek 2018

A fesztiválra korlátozott számban értékesítünk jegyeket – maximum napi 1000 főt tudunk beengedni, ezért vedd meg a jegyed minél hamarabb!

 

Az online JEGYÁRUSÍTÁS véget ért, ezután csak a helyszínen válthatsz belépőt a Fesztiválra!

 

Jegyek a helyszínen:

napijegy: 6.500 Ft,-
(csütörtöki napijegy: 5.000 Ft,-)
bérlet: 19.500 Ft,-

Zebegényi lakosoknak (lakcímkártyával igazolva) a helyszínen:
napijegy: 2.500 Ft,-
bérlet: 8.000 Ft,-

TÁMOGATÓI BÉRLET:  30.000 Ft,-

Ha módodban áll, kérjük, legyél egy azon 200 emberből, aki támogatói bérletet vesz, így biztosítva a szervezés pénzügyi egyensúlyát (ezzel szintén beléphetsz a fesztiválra). Nagy lelkesedéssel, kitartással és elköteleződéssel dolgozunk azon, hogy a fesztivál megvalósulhasson és közös ügyünk előrehaladhasson. Köszönjük, ha ebben segítesz azzal, hogy anyagilag támogatsz bennünket! Cserébe kapsz tőlünk kézzel és sok szeretettel készített ajándékokat, és nagy-nagy öleléseket.
Ha valami miatt rászorulónak érzed magad, és nagy gondot okozna a belépőjegy vásárlás, de mindenképpen eljönnél, akkor írj nekünk a szevasz[kukac]gyuttmentfesztival.hu emailre, kitaláljuk hogyan vehetsz részt a fesztiválon. Ha nincs pénzed a belépőjegyre, jelentkezhetsz önkéntesnek is, írd meg mihez értesz, illetve ha van ötleted, hogy mivel tudnál segíteni az eseményt.
Idén sajnos nem lesz lehetőség terményben fizetni a belépőjegyet, engedélyeztetési problémák miatt. Ha semmiképp nem fér bele, hogy belépőjegyet válts, de nagyon jönnél, akkor írj nekünk és kitalálunk valamit. 🙂
TUDNIVALÓK
A helyszínen a jegyeket telefonon is meg tudjátok mutatni, nem kell kinyomtatni. Itt karszalagra váltjuk őket, amit a csuklótokon kell majd tartanotok, ezzel tudtok ki-bejárni a fesztiválon. A jegyek nem névre szólók, ezért szabadon átruházhatók.
A napijegyek adott napon reggel 8 órától másnap reggel 9 óráig érvényesek. A bérletek augusztus 23-án 12 órától augusztus 27. délig érvényesek.
A belépés 16 év alatt ingyenes.
A fesztivál kutyabarát, fesztiválbarát kutyáknak.
A karszalagokat a helyszínen augusztus 23-án 12:00-tól lehet átvenni, ezután már ellenőrizzük őket, és csak karszalaggal lehet a területen tartózkodni. A helyszínbontás augusztus 27-én, hétfőn elindul, ha van kedvetek segíteni, szívesen látunk Titeket. Várhatóan szerdán este zárulnak a bontási munkálatok.
Ha a létszámkorlát engedi, jegyet a helyszínen is tudtok vásárolni. A jegypénztár reggel 8:00-tól este 21:00-ig tart nyitva, jegyet váltani 18:00 után féláron lehet az esti koncertekre.
Gyüttment Fesztivál – minden, amire a komfortzónán túl szükséged lehet!

Scroll to Top