Vad-Horváth Kati: Diverzitás és adaptivitás- a természetben és a tányéron

Időpont:
augusztus 26., péntek
10:00 - 11:30

Helyszín:
Nyílt tér


A diverzitás a védelem legmagasabb iskolája. Ezt már a természet példájából is tudjuk. Hogyan értelmezhetjük ezt az étkezésünkben?
Az elfogadás, az elengedés, a vágyódás, a bizalom, az öröm érzése és a hála állapota hogyan tudja átstruktúrálni a mindennapok ételeit? Mi kell ahhoz, hogy tartalmas, intenzív és őszinte kapcsolatot tudjunk kialakítani a természettel saját magunkon keresztül?
Ugye igyekszünk tudatosan jól táplálkozni, de – még a legmodernebb orvostudomány szerint is- az érzéseknek sokkal nagyobb szerep jut, mint azt valaha hittük volna. Most helyezzük fókuszba a “nem tudatos” táplálkozást! Beszélgessünk az érzés szintű tapasztalatokról! Beszélgessünk a belső környezetről, egy igazán fantasztikus társról, a bélflóráról!
Scroll to Top