Selmeciné Bogdán Ágota és Selmeci Csongor: Növények zenéje

Időpont:
augusztus 24., szombat
17:30 - 19:00

Helyszín:
Gyógyító rét – Gyógyító fa


A növények zenéjének kutatása a Damanhuri Közösség egyik évtizedek óta futó projektje. Jelenlegi fő helyszíne a projektnek a Szent Erdő-nek, vagy Erdő Templomnak nevezett kb. 30 hektáros saját erdejük.

A növények zenéjének megtapasztalása segít nekünk megváltoztatni a növények világával kapcsolatos hitrendszerünket. A fák, bokrok, virágok, füvek élő, intelligens és folyamatos kommunikációban állnak egymással. Ebbe fogunk tudni most belehallgatni a növényzene gépek segítségével. A növények élénk társadalmi élete magas intelligenciájuknak köszönhetően sokban hasonlít az emberi tárdsadalomban zajló folyamatokhoz.

A Gyógyító Fa terében a bevezető ismertető után szeretnénk arra lehetőséget adni, hogy közösen, egy vezetett relaxáció során közelebb kerüljünk a növények világához. Ehhez a növények élő kommunikációja által keletkezett zene fogja a hátteret biztosítani. Ezután megbeszéljük majd a tapasztalatainkat és a végén korlátozott számban lehetőség lesz a növényekkel való egyéni kapcsolatfelvételre is.

Várunk minden kedves érdeklődőt szeretettel.