Pásztor Gyula: Pen-szom (egységgyakorlat) 2. nap

Időpont:
augusztus 24., szombat
08:00 - 12:00

Helyszín:
Gyógyító rét – Elcsendesülés tere


A FIGYELEM A KÖZÉPPONTBAN

Ha van kedved egy izgalmas önismeret gyakorlathoz, csatlakozz! A beszéd megszüntetésével a környezetünkre és a körülöttünk lévő társainkra fókuszálunk, és megfigyeljük automatikus reakcióinkat, hogy mikor és milyen szándékból akarunk megszólalni. A megszokott kommunikáció hiányában érdekes felismerésekre lehet szert tenni.

Péntek és szombat reggel 8 órakor találkozzunk a Gyógyitó térben egy közös beszélgetésre, és egy rövid meditációra, majd 12-ig tartjuk a gyakorlatot. A bátrabbak kipróbálhatják a két nap alatt a legtöbb ingert érő érzékszerv, a látás kivonását is!

Pásztor Gyula vagyok, zenész és gitártanár. Nálam a spirituális megszületés – ha lehet így fogalmazni – 1990-ben történt. Ez egy úgynevezett szambogakája beavatás volt – amint utólag megtudtam –, ami azt jelenti, hogy emberi közvetités nélkül jött létre. Egy tarkó ütés után rövid időre elájultam, és amikor feleszméltem, egy csodálatos, szinte leirhatatlan örömteli állapotban találtam magam. Bizonyos dolgokat láttam és hallottam is. Minden ami addig fontosnak tűnt, egy pillanat alatt parányivá zsugorodott össze. Ez az élmény inditott el a spirituális utak tanulmányozására. Az utóbbi 10 évben buddhista gyakorlatokat végeztem, és másfél évig Canari Szigeteken barlang gyakorlatokat végeztem. Ott találkoztam nemzetközileg elismert dzogchen mesterrel, aki személyesen tanitott és kaptam tőle beavatásokat és felavatást is. A dzogchen a szivárványút, az egység tana.

Scroll to Top