Kovács Attila: Beszélgetés a népi gyógyászatról

Időpont:
augusztus 26., csütörtök
11:00 - 12:00

Helyszín:
Népi gyógyászat tere – szabadtér


“Hogyan eleveníthető fel egy letért emberben az Egészség képe? Miért fontosak a gyógyító technikák? Hogyan érhető el, hogy ne kelljen gyógyítani? A kórokozó semmi, a táptalaj minden!
Mik a mérföldkövei annak, hogy emberhez méltó módon, békében, bőségben, boldogságban élhessünk ezen a planétán? Hogyan lehet úgy a Földön, miként a Mennyben is?”

Ezekről a kérdésekről beszél majd a Találkozó minden napján, délelőtt 11 és 12 óra között Kovács Attila népi gyógyász a Gyógyító térben!

Tudtátok, hogy Magfalva a népi gyógyászat központjának számít hazánkban? A Találkozón ebben a térben számos fortéllyal megismerkedhettek majd, lesz, amit ki is próbálhattok.

Kovács Attila így ír önmagáról: 
“A gyógyítás nem normális dolog.
Földanya mindent megad gyermekeinek, hogy vele összhangban élhessenek, maradéktalan Egészségben. Az ember szabad akarattal rendelkező teremtő entitás, ám a szabadság nem szabadosság. Mértékét felelősségvállalásunkkal arányosan osztják. A betegség és annak mértéke azt mutatja meg, hogy ki, mennyire tért el a “tervtől”, az összhangtól. A betegség nem normális dolog, így a gyógyítás sem az. Gyógyulni az tud, aki vállalja saját és mások sorsáért a felelősséget és képes változtatni rossz beidegződésein.”
Scroll to Top