komakereső – Pestovics Ági vezetésével

Időpont:
augusztus 24., szombat
09:00 - 10:00

Helyszín:
Kisközösségi Program jurta


Komakereső – műhely

Költöznél, de teljesen idegenek közé egy teljesen idegen helyre nem szívesen telepednél le? Megtaláltad álmaid otthonát, de nem találtál még helyben társakat, akikkel együtt építhetnétek egy ökologikusabb világot? Ha te sem szereted, hogy mindent egyedül kell megoldani… Ha nagyobb biztonságban érzed magad hozzád hasonló emberek között… Ha hiszel benne, hogy közösségben könnyebb cselekedni, akkor gyere, ismerkedj! 

A Komakereső alkalmain nem feleséget/férjet találhatsz, de nem is egyéjszakás kalandot! Itt barátokat, hozzád hasonló életről álmodó embertársakat, a szó klasszikus értelmében vett KOMÁKAT kereshetsz. Akikkel a meglévő vagy jövőbeli lakóhelyeden építhettek egymásra. Akikkel együtt kereshetitek a helyeteket és/vagy a cselekvési lehetőségeiteket.

 

Az alkalom lehetőséget teremt 

  • a bemutatkozásra (ki honnan jött, hová tart, mit keres, kikkel képzeli a fenntarthatóbb jövőjét), 

  • a beszélgetések és már akár a közös álmok kigondolásának elkezdésére, 

  • a hasonló cipőben járók tapasztalatcseréjére (ha vannak már társaid, hogyan találtál rájuk, mit csináltok együtt; ha már tudod, hol fogsz élni, mi alapján választottál, hogyan találtad meg a megfelelőt)

 

A programon egyszerre maximum 15 ember/pár/család tud részt venni, így regisztrációhoz kötött – bejelentkezni a programra előző nap este 18 óráig a Kisközösségi Program standjánál lehet. Ugyanitt “virtuálisan” is igyekeznek a szervezők alkalmat teremteni a komakeresésre a program résztvevőinek és azoknak is, akik ezeken nem tudtak részt venni.

 

A komakeresést a Kisközösségi Program munkatársa, Pestovics Ági koordinálja.

Scroll to Top