Fehérvári Ildikó: Stressz és blokkoldó jóga

Időpont:
augusztus 27., szombat
09:00 - 10:00

Helyszín:
Piactér


Lelkes jógázó és jógaoktató vagyok. Az óráimat a személyes figyelem, a jó hangulat és a változatos gyakorlatok miatt szokták a leginkább szeretni. Tanítok magánban, egyéniben, csoportokat, személyesen és online; személyre szabott videós vagy fotós gyakorlatsorokat készítek; konzultációval segítek. Női, gerinc, hatha, kismama, babás és szenior jógával, légzőgyakorlatokkal, gátizom tornával, mantrázással, jóga filozófiával és önismerettel foglalkozom.

A fesztiválon 3 fajta órát tartok: női, stressz-és blokkoldó, illetve jóga mereveknek, kötött izomzatúaknak órákon vehetsz részt. Kezdők és haladók is jöhetnek. 🙂

Stressz és blokkoldó jóga Ezen az órán ráhangolódás, átmozgatások és kimondottan a stressz és blokkok oldására kitalált ősi jóga sort használunk majd, ötvözve a modern jóga és gyógytorna elemeivel. Az óra a testgyakorlatok révén segít a lelki szinteken. A résztvevők állapotának függvényében lehetnek majd pozitív megerősítések, légzőgyakorlat és mantra. Levezetést követően relaxációval, pihenéssel zárunk.