Fehérvári Ildikó: Női jóga

Időpont:
augusztus 28., vasárnap
09:00 - 10:00

Helyszín:
Piactér


Lelkes jógázó és jógaoktató vagyok. Az óráimat a személyes figyelem, a jó hangulat és a változatos gyakorlatok miatt szokták a leginkább szeretni. Tanítok magánban, egyéniben, csoportokat, személyesen és online; személyre szabott videós vagy fotós gyakorlatsorokat készítek; konzultációval segítek. Női, gerinc, hatha, kismama, babás és szenior jógával, légzőgyakorlatokkal, gátizom tornával, mantrázással, jóga filozófiával és önismerettel foglalkozom.

A fesztiválon 3 fajta órát tartok: női, stressz-és blokkoldó, illetve jóga mereveknek, kötött izomzatúaknak órákon vehetsz részt. Kezdők és haladók is jöhetnek. 🙂

Női jóga Ezen az órán a nőies minőségeket támogató gyakorlatokra számíthatsz, elcsendesedés, finomság, jóleső áramló átmozgatás, érzelmi központ- és csípőnyitó, az önbizalmat és női kiteljesedést segítő gyakorlatok, nőies mudrák (támogató kéztartások), méhtisztító gyakorlat és női gátizom torna várható, illetve nyitottság függvényében nőiséget támogató mantra vagy mantrák segítségét hívom, hívjuk elő, kellemes relaxációval zárunk.