Deák Csaba: Párbanjárva: kapcsolati emelkedők és buktatók

Időpont:
augusztus 24., szombat
13:30 - 14:45

Helyszín:
Gyógyító rét – Nap-Hold közös tér


Mindannyian vágyunk arra, hogy kapcsolódásaink, kapcsolataink a lehető legideálisabbak legyenek: ha még nem találtuk meg a társunkat, akkor egyszer csak betoppanjon, ha pedig már része az életünknek, akkor sokáig az maradjon. Vagy ha már felismertük, nem működik, és itt az ideje a lezárásnak, elengedésnek, hogyan lehetséges ezt szeretetben és békességben megtenni.

Ugyanakkor gyakran komoly elakadásaink vannak a kapcsolati térben, nehezen hangolódunk rá az érzéseinkre, érzelmeinkre, félünk az intimitástól, nem tudunk megnyílni, kifejezni, mit is szeretnénk valójában, vagy éppen eltűnik a szexualitás, a szenvedély, elmarad a gyermekáldás, feszültségekkel terhelt a légkör, vagy nehezen vagyunk a társas viszonyokban önazonosok.

 

Valahol mindenki jól akarja csinálni, csak megfeledkezünk arról, hogy mindezt inkább élni kellene.

 

Deák Csaba vagyok, házas, boldog édesapa, emellett évek óta foglalkozom emberekkel, kineziológiával, Theta Healinggel és egy intuitív, kreatív térrel dolgozom azért, hogy általános, testi-lelki JÓL-LÉT állapotát minél többen megtapasztalják. Előadás-workshopomon játékos formában mutatom meg neked, hogyan működik számomra, számunkra ez az intim tér, hogyan tudunk ebben kapcsolódni egymással, korlátok nélkül.

 

Mindezekre hívlak, hívunk!

Ha úgy érzed van mit felfedezni ebben a témában, akkor gyere és legyél Felfedező, Megtapasztaló, Felismerő és élvezd az előnyeit a felismeréseknek!