Berecz Ági – Pandora: Az Anya Útja – Anyaságról a Természet tükrében. Bemutatkozik a Mother Nature projekt

Időpont:
augusztus 23., péntek
15:30 - 17:00

Helyszín:
Gyógyító rét – Gyógyító fa


A másfél órás interaktív foglalkozás alatt kapcsolódunk a bennünk lévő anya minőségével, egymással és saját anyai utunkkal. Vizuális segédletként használjuk a László Eszter által illusztrált Mother Nature kártyacsomagot, mely az Anya Útja 42 princípiumára épül. A foglalkozást Berecz Ági vezeti.

Az anyává válás kivételes személyiség fejlődési lehetőségekkel teli időszak minden nő számára. Mély változásokon megyünk keresztül, kihívások sorával találkozunk, megtanuljuk integrálni ezeket, átalakulunk, fejlődünk. Új készségeket sajátítunk el, és megerősödünk bennük, úgynevezett „finom készségeket”: úgy mint problémamegoldás, empátia, menedzselés és még sok egyéb. Anyává válni beavatási rítus a felnőtt létünk következő szakaszába és a Földanyával való összekapcsolódottságunk megtapasztalásába.

A Mother Nature projekt természeti és művészeti eszközöket felhasználó önismereti tanulási program célja, hogy segítse az anyáknak ennek az időszaknak minél teljesebb megélésével, kapcsolódni a megváltozott belső világukhoz és külső körülményeikhez. Önismereti műhelyeinken Európa öt országában alakulnak női körök anyáknak, akik együtt tanulnak saját Anya útjukról a mozgás-alkotás-Természetben levés gyakorlatain keresztül.

https://mothernatureproject.org/