Önkénteseknek


Világszépítők, figyelem!

🌞Önkénteseket keresünk az Egy Napra!🌞

Légy szervezőtársunk, kapcsolódj, hass, alkoss, gyarapíts!


Június 2-án, vasárnap a Dürer Kertben találkozzunk az Egy Napra, amelynek megvalósítása nélküled nem menne! 🙂
Gyere és légy egy szuper, világszépítő csapat tagja!!!

Jelentkezés május 12-ig!

Tudnivalók:

  • Napi 6 órás munkavégzéssel számolhatsz.
  • Különböző műszakokból, ill. alkalmi feladatokból tevődik majd össze a napod, attól függően, milyen feladatkörbe kerülsz. A műszakod kezdődhet kora reggel (kb. 7-8 óra, pontos kezdést még megírjuk) és lehet, hogy késő este lesz vége (pl pakolás miatt), de a legtöbb feladat napközben zajlik.
  • Kérjük, hogy egész nap légy jelen, ne csak a beosztásod idején, hiszen neked, akármilyen feladatkörben vagy is, jobban kell ismerned a helyszín, mint a vendégeknek:) Ez pedig úgy lehetséges, ha ott van és tudod, mi merre van. Amennyiben nem tudod megoldani, kérlek, a jelentkezési lap legvégén jelezd!
  • Megkülönböztető karszalagot kapsz majd a helyszínen, amely feljogosít a napi egyszeri meleg ebédre és az önkéntessimogatóban való töltődésre.:)
  • A helyszínen vagy az azt megelőző találkozón egy önkéntesszerződést fogunk kötni.
  • Minimum egy önkéntes találkozón kérjük, hogy vegyél részt. Itt lesz lehetőséged megismerkedni a többiekkel, azokkal, akikkel együtt fogsz dolgozni.

FONTOS!
Több pozícióra is jelentkezhetsz, az alapján fogunk dönteni, hogy hova leszel beosztva, hogy hol lesz a legnagyobb szükség rád és a tudásodra. További részleteket a jelentkezési lapból tudhatsz meg…

Scroll to Top