Mi, a Gyüttment Fesztivál szervezői is önkéntesként csöppentünk bele, önkéntesként teszünk azért, hogy mélyebb, tartalmasabb közösségi kapcsolódások alakuljanak ki közöttünk (ember – ember, ember és természet többi létezője) között.

A fesztivált reklámozó plakátokat innen tudjátok letölteni:

pdf verzió (27MB)
– jpeg verzió (14.7MB)

Hahó önkéntesek! Gyertek, szépítsük meg a világot!

Várjuk azokat az elhivatott, lelkes alkotótársakat, akik jelenlétükkel, munkájukkal hozzá tudnak és szeretnének járulni ennek létrejöttében és megélésében.

Jelentkezésedhez kérjük válaszold meg ezt a néhány kérdést: https://goo.gl/forms/pHK8nGW13DEYpIGl1

A Mindenegyüttmegy Egyesület, mint a Fesztivál szervezője egyik legfontosabb céljaként a gyüttmentek közösséggé segítését határozta meg. Így szeretnénk mi magunk is egy ügyes, elhivatott emberekből álló közösséggé válni, ahol egymástól tanulunk, egymást erősítjük, segítjük.

Szükség van mindenkire, aki szívesen tesz hozzá! A pontos szerepedet, feladatodat majd együtt találjuk meg – valami olyat, amit örömmel végzel, és passzol is hozzád. Az ideális önkéntes mindenképp felelősen gondolkodó, proaktív, ügyes problémamegoldó, motivált, hogy jó dolgokat tegyen másokért.

Néhány fontos tapasztalat, mesterség, amire többek között szükség lehet: vágó, webmester, író és rímelő, szervező, intézkedő, szakácsmester, kertész, természetben alkotó, művész, kézműves, szállító, szakmunka, ezermester, helyszín-dekoratőr, jelnyelvi tolmács, angol tolmács.

Gyere, kapcsolódj!

■ csatlakozz a szervezőcsapathoz! Augusztus 7-31. között Oszkón nyomulunk, bármi is érdekel, találunk hozzád illő feladatot. Csekkolj be!
támogass bennünket magánszemélyként, cégként, közösségi vállalkozásként természetben, eszközzel, gyümölccsel, munkával, tapasztalattal vagy bármi mással!

➊ aug. 19-20. között tartjuk a Közép-európai Vályogépítészeti Konferenciát a területen. Ez egy szakmai találkozó, vályoggal foglalkozó építészeknek, és mindenkinek, akit érdekel a téma.
➊ aug. 19-23. között a Földtől Falig workshop keretében egy 4×5 méteres pavilont építünk, a konferenciához kapcsolódóan

➋ aug. 21-23. között tartunk egy kétnyelvű, nagyon menő permakultúra kurzust, egy írországi oktatóval: Introduction to Permaculture // Bevezetés a permakultúrába

➌ aug. 23-án este tartunk egy kis nyitóceremóniát a Forgó zenekarral.
➌ aug. 24-27. között megtartjuk az idei Gyüttment Fesztivált! Elővételes jegyek aug. 14-ig.

➍ aug. 28-31. között bontunk, elrendezzük magunk után a terepet, átforgatjuk a komposztot, és szépen-lassan továbbállunk a területről.

Jelentkezésedhez kérjük, válaszold meg ezt a néhány kérdést: https://goo.gl/forms/pHK8nGW13DEYpIGl1

Nagyon köszönjük, ha megosztod ezt a felhívást 🙂

Várunk szeretettel:

Gyüttment Csapat