Adorján Éva: Nyers desszert készítő műhely

Időpont:
augusztus 25., vasárnap
11:00 - 13:00

Helyszín:
Élő ételek tere


Gondoltátok, hogy egy édesség lehet egyszerre ínycsiklandó, egészséges és környezettudatos? Készítsünk együtt finomságokat, és megtudhatjátok hogyan!

Rólam
A természet és a természetesség szeretete, az öko-logikus gondolkodás évek óta az életem alapját képezik. Abban hiszek, hogy a természetre hangolódva, a környezetünket tiszteletben tartva lehetünk mi is a legegészségesebbek, legkiegyensúlyozottabbak. Szokás azt hinni hogy ez egyet jelent az aszketizmussal, de ez tévhit.
Küldetésemnek tekintem, hogy az élet tiszteletének és élvezetének tudását tovább adjam, és motiváljak másokat az egészségesebb és környezettudatosabb életmódra.
A sok receptet és praktikus infót találtok az Egészséges finomságok című könyvemben (Libri 2013), követhettek Instagramon @sweetgreenlife néven és megtaláltok a honlapomon keresztül is: www.labirinda.com
A fesztiválon a bizalom és lelkesedés a gyereknevelésben és a betegségek és szokásrendszerek lelki eredői című beszélgetéseken találkozhattok még velem.