Gyüttment Fesztivál 2018: A kapcsolódások éve

A Fesztivál körül csodás kapcsolódások alakultak az elmúlt 4 évben. Olyan szakmai partnerségek, barátságok jöttek létre, amelyekről álmodni sem mertünk. Ennek köszönhetően még színvonalasabb programkínálattal, de a “kevesebb néha több” jelszóval készülünk az idei évre!

A gazdálkodással foglalkozó előadótér házigazdája a Magyar Permakultúra Egyesület.

Közösségben lenni, közösséget alkotni, közösen (meg)élni – a tér házigazdája Vágvölgyi Gusztáv Pabló közösségivállalkozás fejlesztő, Szép Évával az oldalán, az Inspi-ráció Egyesület tagjai.

A gyerekek és a szülők birodalmában összekötjük a kellemest a hasznossal: gyermekfoglalkozások és játszóház mellett idén több oktatással, neveléssel, családi élettel kapcsolatos téma is helyet kap. A tér gazdája Tirk Emőke.

A természetes építészettel, a megújuló energiagazdálkodással kapcsolatos tér gazdáját egyelőre keressük. Ha tudsz rá alkalmas személyt vagy szervezetet, aki a szervezésben is társunk lenne, írj a program[kukac]gyuttmentfesztival.hu-ra!

A Közösségi konyhában a Kislépték fog fakanalat!

Mozgásra, átmozgatásra, elcsendesülésre vágyókat a Mozgás-masszázs térben várjuk, a helyszín gazdája Hont Marci.

A zenét és kultúrát idén is a Mű-Hely csodacsapata csepegtet a térbe!

Piac, kézművesek nélkül nincs Gyüttment! Zebegényi és környékbeli termelőket, alkotókat várunk. Jelentkezés: kezmuves[kukac]gyuttmentfesztival.hu

A tavalyi nagy siker után idén is megnyitjuk a teret, újra Nyílt tér! Részletekért látogass vissza a honlapra vagy kövess minket Facebookon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.