Közösségben laknék, társakat keresek!
Szeretnél megismerkedni másokkal, akik szintén szeretnének egy co-housingban, egy valódi öko-közösségben élni, de nem ökofaluban, hanem kisvárosias / nagyvárosias / elővárosias keretben? Ahol a szomszédok segítik egymást, ahol könnyebben lehet fenntartható módon élni, mert segítünk egymásnak, ahol a közösség célja az, hogy minden tagja fejlődjön…

Sokan vagyunk így, de nem találunk sajnos olyan könnyen egymásra. Ezért a péntek este 6 órakor kezdődő találkozó célja, hogy megismerkedhessünk, kontaktot cseréljünk, mesélhessünk eddigi tapasztalatainkról, és ősztől elkezdhessünk dolgozni egy fenntartható közösségi lakhatás létrehozásán.
Mi egy olyan csoport vagyunk, akik tavaly a Gyüttment fesztiválon spontán találkoztak, és az elmúlt egy év folyamán szép lassan egy valódi közösséggé alakultunk. Van köztünk, akinek az összeköltözés most meg is fog valósulni, van, aki pedig további, más tipusú co-housing létrehozásán szeretne dolgozni. Utunk során pedig találkoztunk más olyan csoportokkal és területtulajdonosokkal, akik szintén közösségek létrehozásán dolgoznak, amikről szintén szívesen mesélünk.

Szeretettel várunk!
Öko-közösségben élni csoport

A programot Üveges Lilla szervezi

 


Időpont:

péntek, 18:00 - 19:30

Helyszín:

Közösségek udvara - műhely tér

Hozzáadom a naptáramhoz:

0