Van élet a szülés után? Van élet a gyerek mellett? Van élet a gyereknevelésen kívül is?

Sokakban fordul meg ez a pár kérdés. De ott belül, a szívünkben tudjuk, hogy hiába változott meg minden, hiába lettünk anyák, szülők, akkor is ott lakozik bennünk a régi énünk. A régi énünk, aki áttranszformálódott, megváltozott, és a szíve egy része nem a testében, hanem gyermekében dobog immáron tovább.

De nem szabad elfelejteni, hogy van egy társunk. Aki nélkül ez a csodás gyermek sem lehetne ezen a világon. A párunk, aki jóban, rosszban elkísér minket az utunkon. Hangolódjunk ismét egymásra. hangolódjunk magunkra és a párunkra. A szerelmünkre, ami még van. Éltessük ezt a kapcsolódást, hiszen ennek a kiteljesedése maga a család. A család, ami a legkisebb egység. Nem vagyunk egyedül, hát nyíljunk ki.

Tóth K Fruzsina, bemutatkozás:

Dúla vagyok. Segítő. Hogy mit is csinálok pontosan? Segítek a mamáknak ráhangolódni önmagukra, hogy megleljék az erejüket, hogy képesek legyenek a napi rutin fölött meglátni a való életet. Hogy megtanulák élvezni az élet szépségét és tudják mit akarnak.

Segítek ráhangolódni, hogy milyen lesz a várandósság, hogy milyen lesz mikor megszületik a baba. Milyenek lesznek az első hetek, hónapok, évek. Hogy milyen volt régen, és mi ebből majd mit tudunk hasznosítani. Hogy ne engedjenek a rohanó világnak, és éljék meg az életet. Merjenek anyaság mellett mást is csinálni. Hogy merjenek kérni. Merjenek töltődni.

Hogy merjenek babavárás és szülés után tovább élni.

Link:
https://www.facebook.com/becamamom/


Időpont:

szombat, 11:00 - 12:30

Helyszín:

Zengő Pagony - Felnőttprogram

Hozzáadom a naptáramhoz:

0