“Vedd fel a ritmust, kövesd a ciklust! Termékenység-tudatos fogamzásszabályozás”
Előadó: Tirczka Zsófi védőnő, Sensiplan-oktató

Ha érdekel a női egészség, ha szeretnéd jobban megismerni, hogyan jelez a női test, mikor termékeny és mikor nem; ha természetes és hormonmentes fogamzásszabályozási módszert választanál, ha fontosnak tartod az etikai és ökológiai szempontokat, hallgasd meg az előadást!

Nehogy azt hidd, hogyha fiú vagy, Téged nem érint a dolog, hiszen a fogamzásszabályozás a pároddal hosszú távú, felelősségteljes döntésen alapuló közös ügyetek!

Miért ne lehetnénk környezettudatosak a fogamzásszabályozás területén is? Ha eljöttél a Fesztiválra, feltehetőleg valamennyire fontos számodra az ökoszemlélet, melynek része lehet az is, hogy nem terheljük a testünket (és ezáltal környezetünket sem) hormonkészítményekkel, idegen anyagokkal és eszközökkel. A női működés alapos megismerése során rájöhetünk arra, hogy az a néhány termékeny nap a ciklusban indokolatlanná, feleslegessé teszi a mesterséges módszerek használatát az egész cikluson át.

A Termékenységtudatos Fogamzásszabályozás (TTF) Sensiplan módszere a tudomány mai állása szerint a leghatékonyabb és legbiztonságosabb természetes fogamzásszabályozási módszer, és ebben a tekintetben felveszi a versenyt a legkorszerűbb fogamzásgátlókkal is. A megfelelően elsajátított módszer egyaránt alkalmas a nem kellő időben történő fogamzás elkerülésére és a kívánt gyermek fogantatásának elősegítésére. A TTF mindkét cél elérésében messzemenőkig szem előtt tartja az életvédelem kérdéseit.

Az előadás alapvető információkat ad a legkorszerűbb természetes fogamzásszabályozási módszerről, biológiai hátteréről, előnyeiről, hátrányairól, és segíthet elindulni egy izgalmas felfedező úton. A helyszínen kedvezményesen megvásárolható az új Sensiplan-tankönyv és munkafüzet.

Linkajánló: http://termeszetesesbiztonsagos.hu/ 


Időpont:

szombat, 09:00 - 10:30

Helyszín:

Zengő Pagony - Felnőttprogram

Hozzáadom a naptáramhoz:

0