Időpont: folyamatosan a teljes fesztivál ideje alatt (amikor nincs programunk)
Helyszín: Kápolnakert (keresd a közösségi vállalkozás tanácsadás plakátot)

Ismertető:
Talán a gyüttmentek, az útkeresők legégetőbb kérdése, hogy hol találjuk meg, hogyan hozzuk létre a saját közösségünket?
…és vannak, akik már azt gondolták, meg van a hely, a közösség, de aztán adódott valami probléma, és az álmok szertefoszlottak. A bíztató kezdet után jöttek a problémák, a közösség szép lassan elkezdett szétcsúszni. Miért, mit csináltunk rosszul?

Sokan fordulnak hozzánk ehhez hasonló kérdésekkel, azonban mint ahogy minden közösség más, így minden szituáció, kudarc is egy kicsit más. Ezért minél konkrétabb szinten tudunk beszélgetni, annál nagyobb segítség lehet a számodra. Ezért a fesztivál ideje alatt folyamatosan közösségi vállalkozás tanácsadást tartunk.

Gyertek kérdezzetek, beszélgessetek velünk a közösségi vállalkozásról! Hiszen a közösségi vállalkozások létrehozása lehetőséget teremt a számunkra, hogy a mai világban is valós közösségek jöjjenek létre.
Megtalálhattok minket a Kápolna kertben. Keressétek a „Közösségi vállalkozás tanácsadás” posztert! Amikor épp nem tartunk programot (és nincs ebédidő), szívesen válaszolunk a kérdéseitekre.

Mit érdemes rólunk tudni?
Pabló a teoretikus. Ő fejlesztette ki a közösségi vállalkozás modelljét, és a Fa Modellt, melynek megértése és alkalmazása a közösségi minőség emelését teszi lehetővé. Erre épül a TreeMap vezetéstechnikai tréningünk.
Éva a gyakorlatias. Az elméleteket a gyakorlatba fordítja. Szereti a rendszereket, a problémákat a rendszerek hiányosságában keresi. Kedvenc területe a kommunikáció, mely javítására minden közösségben törekszik.
Mindkettőnknek nagyon fontos a közösségen belüli emberi kapcsolatok minősége.

    

 


Időpont:

csütörtök - vasárnap, egész napos

Helyszín:

Kápolna kert - előadótér

Hozzáadom a naptáramhoz:

0