Egykor naivan abban hittem, hogy a reklámok bennünket segítenek, hogy okosabb fogyasztói döntéseket hozzak. Majd két évtized nagyvállalatoknál eltöltött idő után rá kellett jönnöm, hogy a világ másképp működik.
Az Ökoszolgálat Alapítványnál zöld életmód tanácsadással foglalkozom. Tréningeken, előadásokon, rendezvényeken arról beszélgetünk, hogy a sikeres zöld életmódváltáshoz szükséges, de nem elégséges a gyakorlati tudás. Fontos, hogy megértsük, mi zajlik körülöttünk, mik az esélyeink a fogyasztói társadalomban, milyen motivációkat találhatunk a váltásra és persze, hogy hogyan találjunk vissza a Természethez. Persze mindig egymás történeteiből tanuljuk a legtöbbet – erre nagyszerű forma a Way of Council.

Te milyen gyakran szólsz a szívedből és figyelsz őszintén a másikra?
De most komolyan!
Szívből szólni és figyelni egymásra – erőszakmentes kommunikáció a közösségben, munkahelyen, családban, párkapcsolatban és bárhol másutt = Way of Council

Műhelynek kettős célja van:

– Megismerni, megízlelni ezt az ősi kommunikációs formát, mely nagyszerűen használható közösségépítésben és bármilyen közösség mindennapi működésében.
– Megosztani egymással személyes történeteinket, melyek a közösséghez, közösségteremtéshez, családhoz és a saját utunk kereséséhez kapcsolódnak. A konkrét témákat a körben ülők személyes történetei fogják kiérlelni.

…és még arra is lesz időnk, hogy hogy kipróbáljuk a Council legalább két formáját és mindenképpen lesz időnk arra, hogy a Way of Council-lal kapcsolatban megosszuk érzéseinket, gondolatainkat, kérdéseinket.

Ezek a témák biztosan előjönnek a körben: Közösségi lét; Család; Együttműködés; Sikereink és kudarcaink. Várunk a körben, hogy megoszd a saját történeted, meghallgasd másokét és megtapasztald a bizalom erejét a Council-ban.

   


Időpont:

péntek, 11:00 - 13:00

Helyszín:

Kápolna kert - jurta

Hozzáadom a naptáramhoz:

0