A wellness számunkra nem a gyógyfürdőben eltöltött hosszú hétvégéket jelenti. Valami egészen mást. Az EGÉSZséget – testi, lelki, spirituális és szociális értelemben. Hajlamosak vagyunk megelégedni azzal, ha éppen nem vagyunk betegek, pedig ennél sokkal tovább is mehetünk az igazi jóllét felé vezető úton. A személyes jólléttel kezdődik minden – ahogy élünk, ahogy dolgozunk, ahogy kapcsolódunk önmagunkhoz és másokhoz… és igen, ahogy kapcsolódunk a Természethez.

A személyes jóllét 12 dimenziója
A személyes jóllét 12 dimenziója

Ha szeretnéd kiEGÉSZíteni jóllétedet, szeretettel várunk műhelyünkben!
Munkánk során számunkra alapvető eszköz, működési és létforma a Way of Council, a történetmegosztás ősi formája. Azért szeretjük, mert önmagában jelenti az egymáshoz kapcsolódást. A biztonságos közeg, ahol a szívünkből szólunk és őszintén figyelünk egymásra, valamint az egyetlen szabály – a bizalom elég egyértelműen támogatja ezt egy formálódó közösségben, illetve segít fenntartani a már meglévő közösség jóllétét. Persze mondani könnyű. Gyere el és tapasztald meg magad!

Szabó Gyula: zöld életmód tanácsadó, tréner, council facilitátor
Az Ökoszolgálat Alapítványnál zöld életmód tanácsadással foglalkozom. Tréningeken, előadásokon, rendezvényeken arról beszélgetünk, hogy a sikeres életmódváltáshoz szükséges, de nem elégséges a gyakorlati tudás. A változás csak úgy lehet teljes, ha mélyről, belülről fakad. Erről persze mindenkinek megvan a saját története és ezekből tanuljuk a legtöbbet… és akkor ismét eljutottunk a Council-hoz.

Rácz Krisztina: holisztikus coach, tréner, facilitátor
Coachként fő feladatom ügyfeleim támogatása céljaik elérésében, mind a munka, mind pedig a magánélet területén. Fontosnak tartom, hogy ügyfeleim jól érezzék magukat a bőrükben és szerepeikben harmónia legyen. Hiszem, hogy mindennek ez a belső harmónia az alapja.


Időpont:

szombat, 09:00 - 11:00

Helyszín:

Közösségek udvara - műhely tér

Hozzáadom a naptáramhoz:

0