Interaktív előadásomon a visszajelzésről és a szociális kompetenciákról / érzelmi intelligenciáról fogok beszélni, amelyek nélkül nem lehet jó kapcsolatot kialakítani, vagy csoportban, közösségben jól egymáshoz kapcsolódni, együtt lenni és együttműködni. Vagyis boldogulni.
Tapasztalatom szerint egy jó visszajelzéssel akár azonnal tudunk olyan hatással lenni a másikra, hogy az viselkedést változtasson. Számos példával fogom ezt illusztrálni, amit az elmúlt tíz évben gyűjtöttem össze csoportdinamikai tréningjeim keretében.
Az előadást követően mindezt a gyakorlatban is kipróbáljuk.

Előadó: Snír Péter vezető és team coach, csoportdinamikai tréner, szupervizor, szervezetfejlesztő tanácsadó, pszichodramatista, provokatív terapeuta
In Dynamics Consulting Kft. ügyvezetője és Magyar Csoportdinamiai és Szervezetdinamikai Egyesület elnöke

Sok szakmai szerepem van, ám az összesben egy a közös nevező: az elakadt érzelmeket segítem a felszínre hozni és kimondani, valamint ezáltal segítem a kapcsolódást magunkhoz és másokhoz.
Sok módszerrel dolgozom, mindig az adott szituációnak megfelelőt alkalmazom. Karakteremet a konfrontatív és provokatív stílus jellemzi jó nagy adag humorral és empátiával. Többet rólam itt olvashatsz http://acoaching.hu/coachok-trenerek/snir-peter/, de csak lakva ismernél meg igazán – no meg az interaktív, kísérletező előadásomon.

Facebook:

https://business.facebook.com/coaching.coach.kepzes, https://www.facebook.com/csoportdinamikai.treningek.pszichodrama.csoportok,
https://www.facebook.com/groups/csoportdinamika/

Honlap: www.acoaching.hu, www.csoportdinamika.hu, www.provokativcoaching.hu

Videó:
Provokatív coaching – Snír Péter

 


Időpont:

szombat, 16:00 - 18:00

Helyszín:

Közösségek udvara - előadó tér

Hozzáadom a naptáramhoz:

0