Kisléptékű Termékelőállítók Országos Érdekvédelmi Egyesülete
Műhelymunka, workshop, bemutató

Napjainkban egyre divatosabbá válik helyi alapanyagokat keresni, helyi termékekből főzni, termelőkhöz járni szedd magad kertekbe. Sokan szeretnének termelői boltot nyitni, szatyor szolgáltatásokat létrehozni, vagy éppen az új gasztro trendeket meglovagolva éttermeknek beszállítani. Számtalan jó európai példa áll már előttünk ezekre. De hogyan is lehet neki fogni a helyi termékek piacra juttatásának? Ki szervezhet ma rövid élelmiszerláncokat és mi is hozzá az első lépés? Hogyan tudok kis csoportokat magam köré szervezni és milyen szabályokat kell ismernem? Ezeket a kérdéseket boncolgatjuk saját gyakorlataitokon keresztül és próbáljuk megtalálni a legtesthezállóbb megoldásokat.

<strong>Milyen témában kérnél tanácsot és mikor? Ha kérdésed van, ezen a kérdőíven keresztül jelentkezz be, hogy szakértőink felkészülhessenek a pontos válasszal:</strong>

Milyen témában kérnél tanácsot és mikor? Ha kérdésed van, ezen a kérdőíven keresztül jelentkezz be, hogy szakértőink felkészülhessenek a pontos válasszal:

https://goo.gl/forms/7fXIKcVMuc65FNe12

Weboldal:
www.kisleptek.hu


Időpont:

szombat, 10:00 - 12:00

Helyszín:

Közösségi konyha - jogsarok

Hozzáadom a naptáramhoz:

0