Kapcsolódó kép

Kóstolj bele egy új jóga fajtába, oszd meg a jóga szőnyeged jó barátokkal, fedezd fel a jóga pózokat teljesen új szemszögből, csodálkozz rá a képességeidre és ismerkedj meg a lebegés hangulatemelő szabadságával!
A felkészítő gyakorlatoknak és egymásra épülő gyakorlat sorozatoknak köszönhetően mindenki könnyedén csatlakozhat a workshophoz, teljesen kezdőktől a kozéphaladó vagy haladóbb gyakorlóig.
Különleges figyelmet szentelünk a figyelmességnek, (ön-)bizalomnak, játékossának, az egymáshoz való kapcsolódásnak, az empatikus kommunikációnak és a közösséget ápoló transzformatív erőknek, melyek egyre tudatosabbá válnak. A belső gyermek spontán felszabadulása, az önfeledt kacagás, a tágított testtudat és a kimagasló sikerélmények biztosítanak maradandó élményt.

TANÁROK:
HARGITAY RÉKA: okleveles AcroYoga és további három jógairányzatban nemzetközileg elismert oktató (hatha, agni és astanga vinyasa jóga) valamint thai yoga bodywork gyakorló. 17 éve tanul és gyakorol jógát, és az évek során megszerzett tudását osztja meg óriási lelkesedéssel és játékossággal – különböző nyelveken és környezetben.
Az AcroYoga gyakorlás egyes alkotó elemei már sok éve foglalkoztatták (Kontakt jóga, Nuad/thai masszázs, Yoga), míg 2008ban össze futottak a szálak az első osztrák AcroYoga International workshop alkalmából. Rögtön lángra kapott a tanítások tudatos, kristálytiszta, lépcsőzetes, szeretetteljes, bölcs és befogadó jellegét megtapasztalva. 2013ban szerzett oktatói képesítést Mexikóban a nemzetközi AcroYoga közösség ko-alapítójánál, Jason Nemernél. Azóta sűrűbben kínálja a talpait repülésre, mint a kezét kézfogásra. A célja, hogy ugyanolyan odaadással és integritással közvetítse az AcroYoga megemelő és felszabadító élményét, mint ahogyan ő azt tapasztalhatta kedves tanáraitól.
http://www.acroyoga.org/teachers/reka-hargitay
TÓTH ANDREA: okleveles AcroYoga tanár. Több mint 10 éve világutazó és világtanító, szó szerint: tanított jógát Ázsiában, Amerikában, és Európában. Az utazása első állomása a jóga volt, és azóta maga a jóga az utazása. A jóga szenvedéllyé vált, az életévé. AcroYogaval 2010 ota foglakozik és oktatói képesitest nyert 2014 nyarán.
Képesítések: – Bikram Yoga, – Power Yoga, – Synergy Partner Yoga, – AcroYoga, – Rainbow Kids&Family Yoga
„A jóga nagyon sok mindenre megtanított magammal kapcsolatban: testileg és lelkileg egyaránt. Egy életre szóló utazás ami minden nap valami új dolgot mutat.„
http://www.acroyoga.org/teachers/andrea-toth

 


Időpont:

csütörtök - vasárnap, egész napos

Helyszín:

Mozgás és masszázs tér

Hozzáadom a naptáramhoz:

0