Jóga, Akro Jóga, Thai masszázs oktató
Acro Yoga a bizalom, az együttműködés és a közösség Jógája.

Program:
Míg az egyéni Jógával az egyensúlyt, és összhangot önmagunkban teremtjük meg, az Akro Jóga gyakorlás ugyanerre ösztönöz minket másokkal közösen. Az Akro Jógában a bizalom, az emberi kapcsolatok és a viszonyulás kerülnek központba. Egész közösségeket emel olyan szintre, hogy rácsodálkozhatnak a bennük rejlő, mit sem sejtett képességekre: megtanulunk (újra) jó ízű mozgásban, nevetéssel, bizalommal, együttérző érintéssel és önfeledt játékban kapcsolódni egymáshoz. Rádöbbenünk, hogy a bizalom az egyetlen igazi valuta e világon – és hogy nyitott szívű együttműködéssel sokkal magasabb szinteket érhetünk el, mint versengéssel.

Az AcroYoga
a Jóga bölcsességét ötvözi
a Thai masszázs (Nuad) gyógyító szeretetével és
a Partnerakrobatika dinamikus játékosságával.

Emeld a magaslatokba a közösséged és ünnepeld meg az együttlétet odaadásban, kölcsönös támogatásban, szabadságban és bizalomban! Csatlakozz egy nemzetközi családhoz, mely már több száz ezrek szívét érintette világszerte! A workshopon való résztvételnek semmilyen előfeltétele nincs, sok szeretettel várunk teljesen kezdőket is! Se partner, se jóga tapasztalat nem szükségesek. Akrobata sem kell legyél – ha van ép tested két lábbal, két karral, tökéletes feltételekkel rendelkezel!

Rékáról:
Hargitay Réka Ausztriában született, külföldön részesült magyar nyelvű nevelésben és okatatásban. A Hatha Jóga ösvényét 19 éve járja, páros Jóga foglalkozásokba és a Thai masszázs tanulásba 2001-ben fogott bele. Mint első magyar ajkú AcroYoga tanár tett szert okleveles tanári képesítésre, amit az Acro Yoga társalapító tanításai és felügyelete alatt szerzett Mexikóban 2013-ban. Haza gyütt Magyarországra 3 éve, hogy itt is megemelhesse a közösségi szellemet, valamint az emberek közötti kapcsolatok minőségét és az abban rejlő örömet. A gyógyító sarokban is találkozhatsz Rékával, ahol Thai masszázst, Hawaii-i Lomi lomi Nui masszázst, Osteo-táncot (Wúo Tai) kérhetsz tőle és szívesen kezel, gyógynövényekből kivont tiszta, természetes eszenciáival is.

“Ha egyszer megízlelted a repülést, utána úgy fogsz járni a földön, hogy szemed az eget fürkészi, mert ott voltál fent és oda vágysz vissza.” Leonardo Da Vinci”

Facebook
Réka Yoga


Időpont:

péntek - vasárnap, egész napos

Helyszín:

Gyógyító tér

Hozzáadom a naptáramhoz:

0