Mátkafogó program – Találd meg gyüttment párodat!

Hogyan találjunk magunknak megfelelő párt? Ez még akkor sem feltétlenül könnyű, ha az emberek többségéhez hasonló értékek és célok mentén rendezzük be az életünket. Ha pedig kevésbé tipikus célok felé törekszünk, s az átlagostól eltérő vágyak mozgatnak bennünket, az tovább bonyolítja a dolgot.

A Gyüttment Fesztiválon nagy számban találkozhatsz hozzád hasonló gondolkodású, „fura” emberekkel, ami talán megkönnyíti a párod megtalálását. De hogy tovább fokozzuk az esélyed, külön programokat szervezünk az egyedülálló leányok és legények részére!

Sokféle programmal készülünk, köztük lesz ismerkedés szavak nélkül, játékosan, mély beszélgetésekkel vagy közös alkotással. Minden napra jut egy hosszabb, egy-két órás alkalom és egy-egy rövidebb találkozás, ahol olyan feladatokat adunk, amelyek segítik a kapcsolódást a Mátkafogó programokon kívül is. Végig figyelünk arra, hogy a keretek kényelmesek legyenek mindenki számára, s így minden érdeklődő megtalálja a számára leginkább testhezálló lehetőséget az ismerkedésre.

Első nap, csütörtök délután külön férfi és női körökben beszélgetünk a párkeresésről, személyes tapasztalatainkat, történeteinket megosztva egymással. Második nap egy közös alkotásra hívunk benneteket, ahol a tevékeny és kötetlen kapcsolódást tudjátok megélni, mint egy kalákában. A harmadik napon egy gyüttmentes rapid randival várunk benneteket, ahol mindenkivel válthattok pár mondatot, akivel csak szeretnétek. Vasárnap pedig szavak nélkül, figyelemről és ráhangolódásról szóló mozgásos gyakorlatokon keresztül találkozhattok a többi mátkakeresővel.


Időpont:

szombat, 13:00 - 13:30

Helyszín:

Teaház

Hozzáadom a naptáramhoz:

0